Най-сетне ги получихме! Искам само да отбележа нещо относно валидността на визата, тъй като се е говорело по тая тема. Има обяснително писмо, в което пише: Le visa doit etre utilise avant la date d'expiration et la periode de validite ne peut etre prolongee. Si vous ne pouvez entrer au Canada avant la date d'expiration, il vous faudra presenter une nouvelle demande de residence permanente, ....etc..."
Аз от мненията в този форум бях останала с убеждението, че само медицинските трябва да се направят наново, или нещо не съм разбрала.
Както и да е, желая успех на всички чакащи визи!!!
Визи!!!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Честити визи!
Ако не влезнете в Канада до срока на валидност на визите (който е 1 година от извършването на първия медицински преглед), трябва наново да започвате процедура... Така че не се бавете, а идвайте в Канада!
Успех и много късмет!

Ако не влезнете в Канада до срока на валидност на визите (който е 1 година от извършването на първия медицински преглед), трябва наново да започвате процедура... Така че не се бавете, а идвайте в Канада!

Успех и много късмет!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!