Ontario sucks!
Ми няма начин да го разбереш от България.prace написа:много глупав клип. Какъв им е по-точно проблемът не разбрах. Нека направят клипче за България...
Ще ти трябват поне няколко години да го разбереш след като дойдеш в Canada (ако изобщо го разбереш) Мисли за други неща сега. Всяко нещо с времето си.
Колкото до България... приготви се да обясняваш къде се намира и че всъщност е различна от Унгария

-
- Обратна връзка:
клипа е много забавен, важното е да имаш определена самоирония иначе не си заникъде, а в този клип, такава има достатъчно; за България специално, вечния въпрос е дали това е някъде до Боливия или някъде до Нигерия; само подметни че си от Бг на двама канадци и ги остави да спорят това къде е - вечния спор е дали е в Африка или Южна Америка; могат да спорят с дни; после ти им казваш - всъщност е в Европа - по изненадани хора няма никога да видиш - те, разбира се, няма да ти повярват и ще ти кажат че говориш пълни глупости;Ivan1007 написа:Ми няма начин да го разбереш от България.prace написа:много глупав клип. Какъв им е по-точно проблемът не разбрах. Нека направят клипче за България...
Ще ти трябват поне няколко години да го разбереш след като дойдеш в Canada (ако изобщо го разбереш) Мисли за други неща сега. Всяко нещо с времето си.
Колкото до България... приготви се да обясняваш къде се намира и че всъщност е различна от Унгария
след това ще ти кажат - ако е в Европа, какво правиш тук? На този аргумент, се предполага че ти няма какво да отвърнеш - каквото и да кажеш, ако въобще можеш да кажеш нещо, няма да има никакъв смисъл; и тогава ще ти кажат - голяма шега - България била в Европа и ще се смеят дълго време на акъла ти;
точно така мисля по въпроса:)
Е аз се движа из среди дето са малко по напред с географията.
Всички знаят, че е в Европа, но къде точно около половината не знаят. Не е за учудване де. И аз не знаех въобще, че съществува Манитоба преди 10 години
Най често ме питат какъв език говорим и гледат недоумяващо като им казвам че с колега румънец си говорим само на английски и че румънците не са славяни.