Пресни впечатления от БГ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

army написа:"Животът е такъв - човек не е любовница на целия свят за да го обичат всички. Но когато пуснеш националната си медия и видиш, че най-важната информация, която потече, е новата европейска тоалетна в Пловдив и голямото събитие е бидето, в което обществото ще сере, това вече говори за нещо много страшно. И още няколко катастрофи, разбира се, след лайнарника за десерт. Трудно ще стане така тази държава. Много отдавна това не ми прави впечатление, защото зомбирането на обществото е тотално. От 1990-а насам го казвам много открито. Когато ни управляват тъпи политици, чиито интелектуално ниво стига до кючека, до чалгата и до курвите, няма как нещата да вървят в нормална, правилна посока."
Вежди Рашидов
:roll: :?
:thumbsup:
Само е забравил да спомене, че тъпите политици си ги избираме сами. И никoй ни не е крив за това. И в Canada и в България никoй ни не е крив. Ние сме си виновни.
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

danielle написа:примери ми дайте не голи факти.. 8)

http://www.statcan.ca/english/freepub/1 ... eature.htm
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Интересно, къде трябва да емигрират някои хора за да са доволни?
Монако? Женева? Япония?
Много от българските емигранти едва са свързвали двата края преди да си домъкнат мързеливите задници тук. И сега какво? Има пари за наем, плюскане, интернет, телефони, кола, дрехи и какво ли още не.... но пак мрънка!
Перманентните мрънкала за мразени навсякъде. Дори и собствените им семейства се отегчават от тях. Няма угодия.
Аватар
Kimba

Мнение от Kimba »

Libra определено има проблем с произхода си. Любопитно ми е като се погледне в огледалото на каква се оприличава на КАНАДКА или българка :roll:
army

Мнение от army »

ОПА! "кимба"- много ти е готин аватара :D :beer:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kimba

Мнение от Kimba »

Army :beer: :beer: :beer:
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

Ablood много си прав,то българина знае да мрънка вечно недоволен.И аз искам в БГ нещата да се оправят и да се завърнем,но според нема никога да стане това.Аз тук в Ка съм по голем българин от българите в БГ,детето не го оставям да забрави българския,постоянно чете БГ книги.Животът тук е много по хубав от БГ-то,затова сме и тук,имаме си всичко за кратко време,спокойствие,че като бехме в БГ само негативност до гуша ми беше дошло,3 ни обраха къщата ни на село,хванаха и ги пуснаха крадците,жена една вечер я нападнаха на улицата,колата ми я обраха,на трупчета беше,еее дайте да се разберем БГ,БГ ама и простотията е голема там не само циганията,ами мръсотията.Това че са построили некоя кооперация и хотел не прави нещата оправени,нали всека събота говоря с моите близки...мизерия си е и нещастие големо
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Жени написа:Грозно ми е обаче, когато се плюе по БГ!
Интересно защо никой тук не пише за Канада като КД. За сметка на това България винаги е БГ. Жени, нещо не мога да повярвам в патриотизма ти :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Жени

Мнение от Жени »

drifter написа:
Интересно защо никой тук не пише за Канада като КД. За сметка на това България винаги е БГ. Жени, нещо не мога да повярвам в патриотизма ти :)
Що пък КД, а не КН? Самите канадци си го съкращават на CA(si) (ei). Но това лесно може да се сбърка с Калифорния, чието съкращение е същото! 8) А Канада не е Калифорния!

BG или БГ е съкращението за България за цял свят! :wink:

Не те карам да вярваш в патриотизма ми, drifter, т.е. в превод от английски непостоянен, слабохарактерен човек без цел в живота, скитник! :lol:
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Жени написа:
drifter написа:
Що пък КД, а не КН? Самите канадци си го съкращават на CA(si) (ei). Но това лесно може да се сбърка с Калифорния, чието съкращение е същото! 8) А Канада не е Калифорния!

Не те карам да вярваш в патриотизма ми, drifter, т.е. в превод от английски непостоянен, слабохарактерен човек без цел в живота, скитник! :lol:
Много енергия, много злъч :)
BG е лепенката която ще сложиш на колата си. България е страната в която си се родила.
Жени

Мнение от Жени »

drifter написа:
Жени написа:
drifter написа:

Много енергия, много злъч :)
BG е лепенката която ще сложиш на колата си. България е страната в която си се родила.
Няма злъч! :wink:

Просто ми стана ясно, че държиш на БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! И за да не ме обвиниш в липса на патриотизъм, назовавайки те на английски, те преведох на БЪЛГАРСКИ! :lol:

П.П. БГ за теб може и да е лепенка за кола, но ти внимавай със запетаите!
Антон

Мнение от Антон »

Това е мнение от друг, м/у другото добър форум, в който също, както в повечето форуми пишат главно българи, живеещи в чужбина. Не съм искал позволение да го цитирам, но и автора е анонимен :)
Кой ми сра в гащите !?
А бе, пълни нещастници сте и държавата е отражение на вас ... не само кафенето там, а и другото и всичките градинки и паркове където ги оцвъкахте с подобни кирливи заведения и с кенефите ... с големия бизнес с касовите апарати пред лайняните смърдливи тоалетни (бизнес който и в Индия сигурно ще изглежда цигански) !? Селяндури крадливи , неграмотни , нагли и безобразни, София мирише на фекалий и урина ... от всеки ъгъл. Няма кооперация в център където живеех ... да не е опикана , осрана , дворовете с бутилки и найлонови торбички, презервативи, сутиени и какво ли още не , отоврени кофи за боклук , препълнени ... в езерцето между МНО и бившия мавзолей маси и тоалетни едно до друго .... няма вода и лилии и рибки ... има бизнес с лайна. МНО опасано с ламарини и потънало в плевели показали се между плочките на тротоара и между паветата. Зала "България" - позорна гледка, срамна, недостoйна за коя да е столица , дори и на Бутан ... плевели и саксии c увехнали цветя , пластамсови чаши и същите ламаринени огради и с опърпаните афиши ... Мария Калас, като участник в софийски музикални седмици, пееше там ... Николай Гяуров, Караян е бил гостенин ... Между Кравай и НДК ... пред тоалетната двама бухат табла в сянката на едно дърво ... е тоалетната .... да не казвам ... и има наглостта единия да стане , прекъсвайки играта си и да подтичква след мен за пари ... Поддържал бил тоалетната ... НЕЩАСТИЕ И НАГЛОСТ НА ВСЯКА КРАЧКА, СРАМ МЕ Е .... СРАМ ! Ами какво е под паметника и около него, нямам думи. Малки деца пият бира, псуват като хамали и пушат ... някаква църква ... съвсем не на мястото си. Кич и ужас ! Пълна неграмотност и незаинтересованост, хитреци и селски тарикати ... това сте и не знам какви министри сте, какви политици и бизнесмени и доктори на науките и изкуствата ... само знам, че живеете в пълна мизерия по отношение на чистота , на ред и законност ... пълна , безгранична и неописуема ! Морето ли не унищожихте, планините ли , реките ли, малкото хубави и романтични и чисти градчета и селца ли, където можеше да се почива , какво не пипахнте и какво не обезобразихте , какво ? Всичко до което сте се докоснали ... е вече пълна помия, ВСИЧКО БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ! Разбирам ви , че сте дошли от села и паланки с тоалетните в дворовете и помиините ями ... но не можахте ли да се научите на ред , на чистота, на честност , на доброта , на добросъвестност, на благородност , на уважение и почит ... култура ... Иначе сте все бизнесмени .... брадясали и вонящи на шкембе с чесън с омазнените ризи и вратовръзки с охраните ... с пожълтелите и разкривени зъбета ... Млатите жените и си е ...е-ло майката , с извинение, кой ще ви се опре на вас ... Нема , не мое да стане тва !
Тюфлеци нагли , не се ли нахранихте вече , не се ли наимахте ненаситници , не се ли зaдоволихте ?
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Жени написа:Просто ми стана ясно, че държиш на БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! И за да не ме обвиниш в липса на патриотизъм, назовавайки те на английски, те преведох на БЪЛГАРСКИ! :lol
Браво! Има напредък :)
danielle

Мнение от danielle »

абе тая статистика е от преди 5 години (Social Assistance by Province, 1993-2003) ...аз искам да знам къде са блaгинките сега :idea: :idea: , че и ние да намажем.
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

danielle написа:
абе тая статистика е от преди 5 години (Social Assistance by Province, 1993-2003) ...аз искам да знам къде са блaгинките сега :idea: :idea: , че и ние да намажем.
кликай лудешки по експлорера и се ше излене нещо...
Заключено