Здравейте съфорумци,
Вчера беше въпросния семинар във Варна. Реших накратко да опиша за какво става въпрос. Правя го за тези които не са дошли.
Христина Мирчева е една много приятна личност, която беше готова да обясни всеки въпрос, който и беше зададен. Аз лично останах доволен от презентацията и горещо препоръчвам на всеки да отдели време и да отиде когато може. Действително може да получи информацията която му е нужна.
Имайте предвид че това беше презентация която обясни за Квебек: география, предимствата му, социалната му страна, процеса за имиграция, и какво трябва да се направи накратко, за да се сдобиете с виза et cetera.
Бях чел че на тези презентации не се давало достатъчно информация. Повярвайте ми не е така. Ако знаете каква информация искате или сте си подготвили въпроси ще получите отговорите си. Естесвено за човек който сега е в процедурата или вече има виза и скоро ще заминава тези неща няма да са много интересни, макар че според мене дори и да сте приключили всичко пак елате, бихте могли да споделите опит и впечатления.
Така че следващия по-добре елате без да се колебаете.
Seances d'information - VARNA
...
Присъединявам се към мнението на thebull. За мен също беше много интересно и полезно присъствието на тази среща. Успях да се информирам за доста неща.
Интересна и важна информация, за всички които очакват дата за интервю: Все още няма конкретни дати за следващата сесия. Най - вероятно ще е есенно - зимна, т.е октомври, ноември...
Всичко зависи, най - вече от броя на кандидатурите, които ще получат до края на годината във Виена.
Интересна и важна информация, за всички които очакват дата за интервю: Все още няма конкретни дати за следващата сесия. Най - вероятно ще е есенно - зимна, т.е октомври, ноември...
Всичко зависи, най - вече от броя на кандидатурите, които ще получат до края на годината във Виена.
19.12.2008 - Документи Букурещ
23.01.2009 - Баркодове
30.01.2009 - Получени медицински
06.02.2009 - Направени медицински
20.02.2009 - ОК на медицинските
30.04.2009 - Покана за визи
26.05.2009 - Визи!
23.01.2009 - Баркодове
30.01.2009 - Получени медицински
06.02.2009 - Направени медицински
20.02.2009 - ОК на медицинските
30.04.2009 - Покана за визи
26.05.2009 - Визи!
Не съм съгласна с вас защото аз имах конкретен въпрос на които тя неможа да отговори . Направи ми впечетление че когато се затрудни с даден въпрос ни насочваше да се обърнем към техния саит. Това е среща за хора които тепърва започват процедурата и не са имали някакви затруднения.В противен случай нямаше да получат точни отговори и нямаше да бъдат доволни от липсата на отговори.