Няма го поради простата причина, че евреите са се установили само в Монреал. Те на село не живеят. Няма ги даже в по-малките градове на Ла Бел Прованс, а в гр. Квебек са точно 50.dakel1 написа:Няколко пъти ходих да чистя гадни, смрадливи еврейски къщи в самото начало ...и после зарязах....този вид труд е средновековно тежък, неблагодарен и смръдлив и забележете съществува само в ЛА БЕЛЛ ПРОВИНС!
РАБОТА В КАЛГАРИ
Строителна компания в Калгари (Алберта) кани млади хора на работа в строителна бригада
Високи заплати. При необходимост: авансиране.
Посрещаме, осигуряваме жилища,транспорт
Звънете безплатно на 1- 866 - 582 2801
Ще се видим в Калгари
514- 842- 5207
РАБОТА В КАЛГАРИ
Строителна компания в Калгари (Алберта) кани момичета и млади жени на работа (боядисване).
Високи заплати. При необходимост: авансиране.
Посрещаме, осигуряваме жилища.
Звънете безплатно на 1- 866 - 582 2801
Ще се видим в Калгари
514- 842- 5207
Ето какво аз знам за Едмънтън, макар че моята информация едва ли може да се нарече нормална, по-скоро е среднаpeter_pan написа:очаквам някой да даде някаква нормална информация за Едмънтън
Само имайте предвид, че става въпрос за камиони като този:didi1979 написа:От тях съм чувала,че там се изкарват много добри пари ако имаш умения да работиш на пътно строителни машини и големи товарни камиони,както и в Калгари
какво имаш предвид под това определениеchili написа:Tvxrdi se, che Edmonton ima mnogo bogata kulturna samodeinost
Ами значи си самодеецbecks написа:Ми то и аз танцувам. На 3 ракии даже и по масите се качвам.chili написа: Az tancuvam!
Писах "по-добре късно отколкото никога", но ако не знаеш защо отивaш там си връщам думите назад. Пиши защо отиваш и какво търсиш, питай нещо конкретно и може и да ти помогна с информация. От 7 години съм в Canada и Алберта. Живея в Calgary, но съм рaботил и в Edmonton и Red Deer.vnenovbg написа:Blagodaria na vsichki...
Ne... zasega niamam nishto uredeno, no shte vidim drugata sedmica . Sega vse oshte patuvam. Ako niakoi moja da me vavede v jivota v Alberta i Edmonton to moliq da pishe.