Чувал съм че има българска фризьорка в Сот Де Неж или в др. близък квартал.!?Има ли някой кординатите на тази г-жа, ще бъда многоооо благодарен!!!
Фризьорски услуги
Фризьорски услуги
здравейте, интересува ме къде човек може да се подстриже, но при българин или българка.
Чувал съм че има българска фризьорка в Сот Де Неж или в др. близък квартал.!?Има ли някой кординатите на тази г-жа, ще бъда многоооо благодарен!!!

-
Странджата
Момичето, което горещо препоръчвам, се казва Нергиз. Живее във Вердън. Давам мобилен телефон - 514/6777001. Познавам я още от България. Много е съвестна. Ще останете доволни от подстригването.
Последно промяна от flo на Нед Май 25, 2008 8:52 pm, променено общо 1 път.
-
plisanto
българска фризьорка в Сот Де Неж
Българска фризьорка в Сот Де Неж Пламена тел.514 6924805 неделя и понеделник през другото време в салона Outremont
за колко пари средно
За колко пари средно работят тези дами?
Re: за колко пари средно
Какво правим в Канада, ако и един път седмично неможем да си позвалим елементарни/необходими неща?ljoni написа:За колко пари средно работят тези дами?
Re: за колко пари средно
ами не всички са велики като тебanalgin написа:Какво правим в Канада, ако и един път седмично неможем да си позвалим елементарни/необходими неща?ljoni написа:За колко пари средно работят тези дами?
има и хора, току-що пристигнали, които в България не са били на мама и тате момчето ( или момичето
пак сме тук 
-
tsveti_germanova
- Обратна връзка: