Търси се градина!
-
- Обратна връзка:
Търси се градина!
Здравейте,
Не е тайна за никой, че е трудно намирането на детска градина в Монреал, но аз виждам наистина големи трудности и никакви перспективи да намеря място за дъщеря ми в градина на 7 $. Най-късно детето трябва да започне м.септември в района на Ст.Мишел или Ст.Леонард. Засега съм я записала поне в 30 градини, но навсякъде ми казват, че по-рано от догодина няма да стане. Ако някой може да ми помогне с информация за свободно място /може и фамилна градина/ ще бъда много благодарна.
Не е тайна за никой, че е трудно намирането на детска градина в Монреал, но аз виждам наистина големи трудности и никакви перспективи да намеря място за дъщеря ми в градина на 7 $. Най-късно детето трябва да започне м.септември в района на Ст.Мишел или Ст.Леонард. Засега съм я записала поне в 30 градини, но навсякъде ми казват, че по-рано от догодина няма да стане. Ако някой може да ми помогне с информация за свободно място /може и фамилна градина/ ще бъда много благодарна.
Де го чукаш, де се пука!!!
- ablood
- Обратна връзка:
Странно. Три пъти се местим и всеки път намираме бързо градина в района. Не казвам, че е лесно, или, че някой идва да ни търси. Просто търсенето и настояването носят резултат.
Ако наистина сте били в 30 (30!!!) градини и отвсякъде са ви отказали значи има някакъв проблем. Потърсете го у вас! Нещо да не куца в начина на представянето на детето? Или в обличането?
И не чакайте да ви се обадят! Това ми се е случвало само при най-мизерните градини. В хубавите градини никога не звънят. Непркъснато имат желаещи. Просто уцелете момента!
Ако наистина сте били в 30 (30!!!) градини и отвсякъде са ви отказали значи има някакъв проблем. Потърсете го у вас! Нещо да не куца в начина на представянето на детето? Или в обличането?
И не чакайте да ви се обадят! Това ми се е случвало само при най-мизерните градини. В хубавите градини никога не звънят. Непркъснато имат желаещи. Просто уцелете момента!
-
-
- Обратна връзка:
Благодаря на тези, които ми изпратиха ЛС с информация за места във фамилни градини. Сайтът www.magarderie.com го знам много добре, но ми излизат в момента места само в частни фамилни градини на по 25-30 $ в района, който ме интересува. А на коментарите за чистотата и сладостта на детето, както и тези за езика , предпочитам да не отговарям...
Де го чукаш, де се пука!!!
Странджа с риск да оспамя темата ще ти кажа кое дете не е сладко и чисто... Просто гледай "Поличбата" и ще разберешСтранджата написа:,,Ако детето е чисто и сладко,, , айде сега и аз си падам малко расист , ама това, кое дете не е ,,сладко,, ? За чисто , верно , ама няма да го оставят на улицата де.

-
Би ли споделил/а тази информация и с мен. Благодаря.Iskizi написа:Благодаря на тези, които ми изпратиха ЛС с информация за места във фамилни градини. Сайтът www.magarderie.com го знам много добре, но ми излизат в момента места само в частни фамилни градини на по 25-30 $ в района, който ме интересува. А на коментарите за чистотата и сладостта на детето, както и тези за езика , предпочитам да не отговарям...