Илюзии или реалност
Май не е много смислено, да търсим смисъл в темите от форума.
Освен, ако не искаме да покажем на някой, как не бива да се прави.
Например не бива да пишеш:
"Дойдох в Канада с една шапка, пардон,калимявка, пари да ги изхарча и ако ми хареса да остана!"
Щото тутакси, ще се възправи форумнния хор и солисти и ще се започне:
Как може да ги разправяш тез неща? Що лъжеш хората?Туй дето го пишеш не е така!Не могат да се изхарчат толкоз пари за за туй време!Отде ги взе тез пари! Крадци!Комунисти!БГ народ гладува! и т.н.
Пумпи!
Не разбираш ли ,че ти си точно като тези, с които спориш?
Пиша всичко това, щото ми е интересно дали ще разбереш!
И ако да, какво?

Освен, ако не искаме да покажем на някой, как не бива да се прави.

Например не бива да пишеш:
"Дойдох в Канада с една шапка, пардон,калимявка, пари да ги изхарча и ако ми хареса да остана!"
Щото тутакси, ще се възправи форумнния хор и солисти и ще се започне:
Как може да ги разправяш тез неща? Що лъжеш хората?Туй дето го пишеш не е така!Не могат да се изхарчат толкоз пари за за туй време!Отде ги взе тез пари! Крадци!Комунисти!БГ народ гладува! и т.н.
Пумпи!
Не разбираш ли ,че ти си точно като тези, с които спориш?
Пиша всичко това, щото ми е интересно дали ще разбереш!
И ако да, какво?

Емигрант! Терминатор! Губернатор !
poumpy написа:Жени написа:Хайде, стига се сърди!Да не си в Детската Градина!
Всички сме дошли с мечти, планове и надежди! ВСИЧКИ СЕ ТРУДИМ!
И съм сигурна, че дори хора като мен - кретени, както ти ни наричаш, те разбираме! Важното е да сме живи и здрави и да се радваме на труда си!
Прав си - много хора успяват в Канада! Просто ти не си правилният пример!
Що за лицемерие е написаното от теб, след като живееш в САЩ! Или предлагаш всички да планираме успеха си в КАНАДА, преминавайки през САЩ след вземането на Канадски паспорт на 3-тата година?
Аз не живея в САЩ - аз съм тук временно, водя се резидент на Кебек, там плащам данъци, там съм здравно осигурен , оттам получавам детски(вече почто равни на 0), оттам ми е шофьорската книжка, там ми е регистрирана колата, оттам ми е авто застраховката....
евала пумпи. ясно съзнаваш, че си временно там. както и много други неща. свързани с мечти. умен ход си направил, че все още се водиш резидент на Квебек.
не можех да повярвам просто как се гордееш с някои свои постижения. и за постиженията ти нямам против, напротив

ееее, отворил си тема за това

бъди последователен

Пумпи написа:
Сметките си плащаш с пари дадени ви от студентски заем. Жена ти е студентка. Какви данъци какви 5 лева?
Важното е че си противоречиш все повече и повече с всеки написан постинг.
Къде е регистрирана колата, какъв е номера на нея, от къде ти е книжката е ирелевант за противоречието.
Новите имигранти разбрахте ли как се приравнява в Канада?
Идвате в Канада. Отивате в Монтреал. Раждате деца, работите като хамали, после учите нещо което вече сте учили в 1-2- ри курс като чистене на зъбен камък. Взимате паспортите и отивате в УСА.
Пишете по цял ден във форума докато не се признае от целия форум че това е единствения правилен път, друг няма и който не го е извървял нищо не разбира от изпълнение на плана за успешна имиграция в Канада.
Много интересно какви данъци плащаш като седиш в къщи, пишеш във форума и гледаш децата.Аз не живея в САЩ - аз съм тук временно, водя се резидент на Кебек, там плащам данъци, там съм здравно осигурен , оттам получавам детски(вече почто равни на 0 Sad ), оттам ми е шофьорската книжка, там ми е регистрирана колата, оттам ми е авто застраховката....
Сметките си плащаш с пари дадени ви от студентски заем. Жена ти е студентка. Какви данъци какви 5 лева?
Важното е че си противоречиш все повече и повече с всеки написан постинг.
Къде е регистрирана колата, какъв е номера на нея, от къде ти е книжката е ирелевант за противоречието.

Новите имигранти разбрахте ли как се приравнява в Канада?
Идвате в Канада. Отивате в Монтреал. Раждате деца, работите като хамали, после учите нещо което вече сте учили в 1-2- ри курс като чистене на зъбен камък. Взимате паспортите и отивате в УСА.
Пишете по цял ден във форума докато не се признае от целия форум че това е единствения правилен път, друг няма и който не го е извървял нищо не разбира от изпълнение на плана за успешна имиграция в Канада.

Последно промяна от Anonymous на Пон Май 19, 2008 10:16 pm, променено общо 1 път.
Временно, невременно, твоят път за успех в Канада минава през САЩ! Що не ни го разказа това временно детайлче в есето си от 1-ва страница?poumpy написа:абе вие не сте нормални....и не се сърдя, просто не искам и аз да стана ненормален кат споря с васХайде сега се върни в самото начало и прочети какво е казал "кретена"Жени написа:Хайдe.....Прав си - много хора успяват в Канада! Просто ти не си правилният пример!
После прочети какво от това се е случило за 4.2 години....смятам, че доста съм го опровергал до сега.....
Темата е за това.
Аз не живея в САЩ - аз съм тук временно, водя се резидент на Кебек, там плащам данъци, там съм здравно осигурен , оттам получавам детски(вече почто равни на 0), оттам ми е шофьорската книжка, там ми е регистрирана колата, оттам ми е авто застраховката....

Ненормален наистина можеш да станеш, но само, ако пожелаеш! Клубът набира членове! Заповядай!

Ясно е написано 4 ръце - нали не очакваш. че са само мои ?poumpy написа:Sugarplum написа:[Тука изби рибата с тия 40 пациентаДаже и да беше ги бръснал или целувал, пак нямаше да успееш в рамките на 8 часов работен ден.
Някъде да съм казал 8 часов работен ден ?
Не съм забелязал...
Да съм казал лекувал ?
Не съм забелязал...
Казъл съм "сядали"
Понякога и контролен преглед след вадене е сядане на стола и отнема 5 минути на зъболекаря и 15 на сестрата за да приготви залата и пациента.
Когато имаш два стола и имаш зъб за вадене на единия ти отнема средно 10 минути да разпиташ пациента и да поставиш упойка, и по-късно ти трябват още 5 минути да направиш самата манипулация. Докато чакаш упойката на единия стол, спокойно работиш на другия.
Тук в Денвър, мои колега вижда 20 пациента на ден, но прави само подготовката на зъба, а пломбата се поставя от сестрата, защото това е позволено от закона и скъпото време на зъболекаря не се губи в техническа работа. Значи тя има пациент на 30 мин. Ще го съпоставяш ли с Канада? Не ме интересуват коментари дали това е качествено или не: така работят и толкова...[/quote]
Булшит.Аз пък мислех,че си щял да запазиш това което си писал под линията.Както всъщност пледираше в други свои постинги,че си лечител,бла,бла,бла

Всъщност до момента, до който разказа за УСПЕХИТЕ си в Канада, т.е. собственик на Диплома за дентал хигиенист, все още не си опровергал КРЕТЕНА? МММММММ?poumpy написа:защото няма нищо общо с всичко изброено на първа страница.....всичко написано там е постигнато в КанадаЖени написа:Временно, невременно, твоят път за успех в Канада минава през САЩ! Що не ни го разказа това временно детайлче в есето си от 1-ва страница?![]()

От няколко години ме глождат едни мисли, които искам да избистря и да изведа формула. Всичко тръгна от един американски бар, където ме замъкна една приятелка преди 5 години. Всички около мен бяха абсолютни шемети, ама аз си бях пийнал и много не ми пукаше. Та се запознах с различни хора като ми направи много силно впечатление, че всички се гордеят с това, което правят. Единият например ми каза, че прави донати, ама не само ги прави, ами и е най-добрият, като неговите донати други няма. Другият май беше някакъв асфалтаджия, и аз не разбрах точно, ама си спомням , че много се гордееше с това, което прави. Общо взето никой не упражняваше някаква престижна професия, ама явно всички харесваха това,което правят и се гордееха, че правят точно това. След известно време ми направи впечатление, че в България всеки се представя за някой друг-мутра, бизнесмен, директор на водопад. Всички или почти всички! Баща ми имаше един колега хирург, който ходеше само с анцузи и черни очила, за да буди респект, а пък сина му, който май така и не завърши училище, ходеше в дискотеките с костюми и се представяш за адвокат или бизнесмен...... Сещам се за много такива случаи. Аз ще си продължа да се чудя на този феномен, ама в същото време ще продължа да уважавам хора като Батето, които си въртят геврека с достойнство и не се превземат. 

Пумпи се оказа по голям капиталист и печалбар от Хълман. Преглежда по 40 пациента на смяна, не го вълнува качествено или не е лечението, оставя пломбите да ги прави сестрата защото времето е пари.
Докато беше в Монтреал хамалин времето не беше пари.
Пумпи знаеш ли какво си мисля.
"Кретена" - познатия на майка ти е пропуснал да допълни че ти стъпвайки в Северна Америка освен всичко друго и морални цености вече няма да имаш, за пациените няма да ти пука дали ги лекуваш качествено, ще станеш по черен от дявола само и само да изкараш някой долар повече и то не от щастливи хора отиващи на ваканции развързали кесията каквито са моите клиенти а от болни хора които ги боли.
Докато беше в Монтреал хамалин времето не беше пари.
Пумпи знаеш ли какво си мисля.
"Кретена" - познатия на майка ти е пропуснал да допълни че ти стъпвайки в Северна Америка освен всичко друго и морални цености вече няма да имаш, за пациените няма да ти пука дали ги лекуваш качествено, ще станеш по черен от дявола само и само да изкараш някой долар повече и то не от щастливи хора отиващи на ваканции развързали кесията каквито са моите клиенти а от болни хора които ги боли.