Точно така Жени,но трябва да има и хора които да ги наричат тези неща с истинските им имена ,защото има хора като Мари66 ,които четат и попиват като гъби само това което им изнася.А на Пумпи грешката му е ,че с тая статия дава подвеждащ материал на новите мераклии.По точно трябваше да каже ,че канадската му мечта е на път да се сбъдне ,но пътят за това минава през Америка/УСА/ за да няма измамени камилчета,в случая кандидат канадски стоматолози с 14 год. практика в България .
Апропо ,а защо така нецивилизовано,да не кажа и злобно се отнасяте към моята мечта,т.е. целта която съм си набелязал да изпълня с присъствието си тук.Какво значение има за вас къде искам да се реализирам/както обичате да използвате това клише/.Аз съм афиширал хиляди пъти,че съм нямал и нямам никакво намерение да се реализирам в канада,доказал съм го с избора си като съм станал файтонджия за по бързи и по вече пари докато стигна до целта си ,а не съм вложил енергията си да следвам призванието си.За мен Ка. е трамплин към реализацията ми в Бг. и трън в очите на глутницата озлобени и гладни българи запътили се към необятния континент.Примери много,като почнем от алармата,девесекато,мутрите,полицаите ,озверелите кучета които ще ме разкъсат,тарикатите които само ме чакат да им подаря парите си и все в този дух ,само и само защото изразявам мнение ,че мен животът в канада не ми харесва и аз не се виждам за дълго на този континент.
Ми ,аз съм се доказал бе хора ,имам 9 години опит в хотелиерство-ресторантьорство в Бг. ,няколко от тях като предприемач и 8 год. в търговията и не съм се пробил поради факта ,че съм се занимавал с неща които умея ,разбирам и мога,за разлика от мнозината тук които освен да лаят с/у месечината за друго не стават.
Защо моите мечти които не са свързани с пряка ;реализация; в Канада ви очернят толкова дните и ви карат да се чувствате нещастни ,нещо което показвате с отношението си към моята особа.