welcome to canadaaaaaaaaa

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Багер ...кхм... таковата... ний по-отдавна от теб сме виждали тези уебсайтове...
Pepon

Мнение от Pepon »

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Pepon написа:http://www.yescanada.com
:D

The page cannot be found
HTTP 400 - Bad Request
Internet Explorer
:dent: :smokin: :dent: :smokin:
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Нот Канада! Много хубав сайт са спретнали другарите от Южна и Югоизточна Азия. Закачили са и цитат на Махатма Ганди и даже се канят да следват принципите на Satyagraha и под всичко това блести Ads by Google с три линка към сайтове със съвети за успешна имиграция в Канада :)
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Guinness написа:А бе Лубо,що бързаш да се обадиш след мене -да не би за тебе да има нещо написано.......
Нищо не виждам написано за мен... ти защо бързаш да се буташ пред мен?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

И още нещо, Pepon поне мога да го разбера не му харесва върнал се в БГ-то, ами за тебе Guinness щом е толкова ужастно какво правиш толкова години в Монтреал?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Zuy

Мнение от Zuy »

Браво Багер - кефиш. Пак разлая кучетата, ей сега и мен ще ме метнат ама дим без огън няма -нали така. Аз още се чудя как емиграционните още не са успяли да скочат на тоя сайт. Ама си прав Багер
- Лек пример от мен - Онзи ден получих CV от българска лекарка която иска да работи секретарка при мен. Ами да ви кажа - заболя ме, ама много.
Преди да се запените да обяснявате успехите си малко помислете. Пак да поздравя Багера - Браво Багер.
Zuy

Мнение от Zuy »

Имам в пред вид как емиграционните не са скочили на www.NotCanada.com
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

Zuy написа:Браво Багер - кефиш. Пак разлая кучетата, ей сега и мен ще ме метнат ама дим без огън няма -нали така. Аз още се чудя как емиграционните още не са успяли да скочат на тоя сайт. Ама си прав Багер
- Лек пример от мен - Онзи ден получих CV от българска лекарка която иска да работи секретарка при мен. Ами да ви кажа - заболя ме, ама много.
Преди да се запените да обяснявате успехите си малко помислете. Пак да поздравя Багера - Браво Багер.

Защото живееш във Фрее кънтри,бе умник :roll: И ако тоя сайт настина те "кефи",жалко за тези които пращат СV при теб :oops:Вземи Багера за секретарка :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор