Защо избрахме емиграцията в Канада?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
pumpy

Мнение от pumpy »

Hullman написа:По важните неща обаче са следните:

Деца на улицата няма. Всички са зад компютри с очила или пред ТВ ядящи чипс, 70 - 80 % от тях вече с наднормено тегло.

Докато дойдат родителите в Канада докато купят къщата с гаража на който ще закачат баскетболното табло ще минат 6- 7 години. Тая работа с идването и с къщата не става веднага.

Дотогава децата ще са станали на 17 години отраснали по мизерни блокове с децата на пакистанци, шриланковци

Може вече да са станали обратни, наркомани, изгонени от училище.
имате смотани професии, да не говорим ако сте на социал или чистите еврейски къщи какъвто е случая с доста Бг имигранти.

Ето това е реалноста
Това твоята реалност ли е хълбоч ?
Ти колко деца изгледа по гореописания начин ?
В моята къща телевизор се гледа само week end-a и то по max. 2 часа на ден. Кабел или продаваната от теб кутия няма
Моите дойдоха на 3.5 години и второто е родено тук...и нямат един ден с пакистанци и шриланковци, за щастия нямат и един ден с децата на хълбоч
Виж за къщата и коша си прав, за мен ще са 6 години, но познавам хора, които си купиха къша и на 3-4 и пишат в този форум...Значи голеният ми син ще е на 9, малкият на 3 и бебето на няколко месеца, живот и здраве
Не разбирам какъв е проблема с обратните, за наркомании и изгонване от училище, зависи преди всичко от родителите....
За смотаните професии от собствен опит ли съдиш....

Я сега ни кажи и за непорочното зачатие, че виждаме разбираш от всичко, на което не си присъствал лично ;)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Hullman написа:
Тва за чипса, очилата и децата с наднормено тегло си го осъждайте на сбирките на клуб Дърт Ерген и се потупвайте взаимно по рамото колко сте умни и прозорливи че не сте се хванали на въдицата да имате деца, щото току-виж един ден станали наркомани или пък щели да се срамуват от родителите си
Правилния израз Мите е следния:
Правилния израз Роби е следния: Ограничавай излиянията на безценната ти мъдрост до теми в области от които разбираш - ти самия твърдиш че даваш акъл само по теми от които разбираш и пак по твои думи това са финансите. Ако си дошъл с 10-годишни деца от БГ или пък ако на 35 години си направил деца в Канада след като си направил кариерата и купил къщата на тиха улица в бял квартал - тогава вече може да ръсиш акъл по темата. Или примерно ако имаш деца, които не са наркомани ами са блестящи ученици и спортисти едновременно и всичко това благодарение на факта, че си идеалния родител за пример :idea:
pumpy

Мнение от pumpy »

Hullman написа:Образованите канадци имат деца когато са на около 35-40.
когато могат да си ги родят - доста голям проблем за първо раждане на тази възраст и това си личи от десетките осиновени китайчета и хаитянчета от местните "успели' канадци.
Аз не искам да тълкувам какво е успех с един сребролюбец, но по-ценно от моите си деца трудно мога да си представя
Hullman

Мнение от Hullman »

Ама тези неща не ми ги пишете на мен на колко години сте вие, на колко години са ви децата и кога влизате да живеете в новата къща.:)
Пишете ги на тези родители с 10 годишните деца които са още в БГ и питат по тази тема, защото те на са на ваше място и много вода трябва да изтече преди да влязат в новата къща с баскетболното табло, на тихата улица на която ще играят хокей децата им.
Аз виждам тук Митето и Пумпи си се хвалят че тяхните деца нямоало да живеят в миризливия блок. Нали искате да помагате на новите, форума е за това. Айде помогнете им, или си разказвате за вас? Ето Хълман помага, казва им каква е реалноста и какво ги чака пурвите 5 - 7 години в Канада..
Лошото е че дотогава децата вече ще са на 17 години и може да отишъл коня в реката.
Я да почна и аз сега като Пумпи:)
Хълман не го мислете. Не е казал не си е купил още утре къща в тих квартал с бели хора каквито са 90 % в Оттава.

Хълман се е изучил, кариера си е изградил, работа си е създал та даже и други хора наема.
Остава най лесното което всеки мангал и черен африканец го може, да надуе корема на някоя мадама, ама Хълман не иска коя да е а предпочита да е на изискана дипломатическа щерка.:)
Последно промяна от Anonymous на Вто Май 13, 2008 1:22 pm, променено общо 1 път.
pumpy

Мнение от pumpy »

Hullman написа:Остава най лесното което всеки мангал и черен африканец го може, да надуе корема на някоя дипломатическа щерка.:)
ако беше най-лесното на 40 да надуеш корема на една дипломатическа щерка на 20 до сега да си го направил, ама не е ....:)
Защото надуването на корема е ОК, но отглеждането на децата за да не станат като по твоите приказки иска адски много, а на 40 човек трудно го дава, защото вече се е изградил като пълен ЕГОИСТ....

ние споделяме личния си опит по темата, а ти ?

PS. твоите дипломатически щерки от къде са, щом "всеки мангал и черен африканец" може да им надуе корема - това повече на Ontario street East в Монреал ми звучи :lol: :lol: :lol:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

poumpy написа:PS. твоите дипломатически щерки от къде са, щом "всеки мангал и черен африканец" може да им надуе корема - това повече на Ontario street East в Монреал ми звучи :lol: :lol: :lol:
Ами пупми, глей сеа, всеки може да им вика както си иска - едни им викат "каките", други им викат "труженички на нощта", Хълц е решил да им вика "дипломатически щерки" :lol: Лошо няма, аз просто съм учуден че гъзар като него използва услугите на такива, които всеки "мангалк и черен африканец" може да си позволи, все си мислех че ще се цели в нещо по-така high-end :roll:

П.С. Хаха, докато напишем отговорите с пумпи и Хълца вече влезе да си промени мнението :rotfl:

П.С.С. Хълц, те истинските дипломатически щерки ако кълвяха на всеки 40-и-кусур годишен мераклия с гарсониерка в Квебек, щеше да има международни сватби на всеки 15 минути в Отава :rotfl:
Hullman

Мнение от Hullman »

Никъде не съм казал че дипломатическата щерката с надутия корем трябва да е на 20 години. Нямаш идея колко мадами са искали да надуят корема от Хълман.:)
Като го слушаме Пумпи излиза че децата на всички образовани канадци които имат деца на 35-40 години са все наркомани и обратни защото видите ли образования им баща с хубава профиесия, добър доход и къща в престижен квартал взел че станал егоист.:)

Гарантирам на новите имигранти че по горния вариант е 100 пъти за предпочитане от колкото идване в Канада на 35-40 години с 10 годишно дете и живеене в миризлив блок 5-7 години докато децата през това време растат а когато сте готови с къщате те вече са избягали на другия край на Канада като преди това са ви намразили защото не сте им създали ( осигурили ) нужбата среда като на други деца на които те завиждат и биха искали да са на тяхно място с тяхните родители вместо вас.
pumpy

Мнение от pumpy »

Hullman написа:Никъде не съм казал че дипломатическата щерката с надутия корем трябва да е на 20 години. Нямаш идея колко мадами са искали да надуят корема от Хълман.:)
Като го слушаме Пумпи излиза че децата на всички образовани канадци които имат деца на 35-40 години са все наркомани и обратни защото видите ли образования им баща с хубава профиесия, добър доход и къща в престижен квартал взел че станал егоист.:)
защото, скъпи ако ще надуваш корема на щерка на 35-40 ще ти трябват много опити докато се надуе, просто заради физиологичните особености на щеркита на тази възраст, надувани за първи път....ще ти трябва и много стискане на палци да си остане надут за 9 месеца без щерката да прекара 5-6 от тях на легло в болницата. Знам, че не ми вярваш, но не ме интересува - такъв е живота и десетките китайчета и хаитянчета го доказват....

За наркомани и изключени от училище ти ни разправяше, не аз. Или т се отнася само за долните имигранти, но не и за местните величия ???

Ти пак не ме разбра - онзи, който е станал егоист на 40 не е станал баща ИЗОБЩО....
Hullman

Мнение от Hullman »

Пумпи пак си знае неговото и дава примери с крайности.
Дипломатическата щерка или ще е на 18 - или на 40 години. Не може ли по средата бе Пумпи или така примера на Пумпи е по убедителен.:)
Остави дипломатическата щерка настрана.

Кажи сега на новите имигранти на 40 години с 10 годишно дете които са още в Бг кога ще заживеят в къщата с баскетболното табло на тихата уличка на която да играят хокей с бащата който няма да разнася пици вечер до 24 часа а ще се е прибра в 16-17 часа и бодро ще излезе да играе на улицата?
pumpy

Мнение от pumpy »

Hullman написа:Образованите канадци имат деца когато са на около 35-40.
ти даваш примери с 35-40 годишни, изучени, попътували по света и свили гнездо на тази възраст ???? .
между другото не е хубаво да си променяш мнението, особено, когато е цитирано вече - така спор не се води и никого не убеждаваш....

относно новите имигранти на 40 имам пример, пишещ в този форум с по-млад баща и деца на около 10, които на втора-трета година бяха с къща и баскетболен кош и то без един ден пици и учене в Канада. Значи е възможно....
Hullman

Мнение от Hullman »

Никой не си променя мнението Пумпи.
Какво пречи мъжа да е на 40 с професия, с доход жената да е на 28-32. Такъв вариант няма ли?
Я сега си представи че при Хълман е точно така:)
относно новите имигранти на 40 имам пример, пишещ в този форум с по-млад баща и деца на около 10, които на втора-трета година бяха с къща и баскетболен кош и то без един ден пици и учене в Канада.
Това което си цитирал не ти ли прилича повече на изключение от колкото на правило?
Гарантираш ли на новите имигранти че така ще им се развие живота в Канада?
apple

Мнение от apple »

А тук какъв баскетбол се вихри на панелната тераска метър на 50см. не е истина.....Вонящите панелки на кисело зеле, пръщина и фекалии щото тръбите отдавна дават фира понеже са на по 30-40г. и никой не се грижи за подмяна, нито за саниране на сгради, нито за нииищо. За какво говорите бе поканадчените? Вие в стандартен панелен комплекс откога не сте стъпвали в БГ-то? Ми вие в един подлез като влезете вони на пикня и в асансьорите също и в работния ви офис също. Честно казано споровете с вас отегчават, като не ви харесват пакистанските комшии бачкайте и си дигнете стандарта. Като не - се радвайте, че поне имате възможност да си плащате наема и режийните и да ядете даже да ви останат щото тука или едното или другото или и двете ама ако от село помощи имате или пратите майка си да гледа гръцки бабички по-млади от нея и да ви праща зелено...пардон муа вече юро за енергото и т.н. битовизми. А вие дрънкате глупотевини всеки от тясното си канадско "кюше" щото за повече не му стиска. Айде позитивизма си го донесете обратно в БГ и стартирайте наново да ви видим? :wink:
Последно промяна от apple на Вто Май 13, 2008 4:50 pm, променено общо 1 път.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Hullman написа:Последната промяна е направена от Hullman на Вто Май 13, 2008 5:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Hullman написа:Никой не си променя мнението Пумпи.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
pumpy

Мнение от pumpy »

Hullman написа:Никой не си променя мнението Пумпи.
Какво пречи мъжа да е на 40 с професия, с доход жената да е на 28-32. Такъв вариант няма ли?
Гарантираш ли на новите имигранти че така ще им се развие живота в Канада?
променяш го и то е видно по-горе.......

оригинала:
hullman написа:Остава най лесното което всеки мангал и черен африканец го може, да надуе корема на някоя дипломатическа щерка.
малко по късно става:
hullman написа:Остава най лесното което всеки мангал и черен африканец го може, да надуе корема на някоя мадама, ама Хълман не иска коя да е а предпочита да е на изискана дипломатическа щерка.

Последната промяна е направена от Hullman на Вто Май 13, 2008 10:22 am; мнението е било променяно общо 1 път
на 40 един мъж ако не е вече женен е голям ЕГОИСТ и трудно ще му се навие някоя 28-32 годишна да и надува корема и да му гледа децата, защото по това време тя самата е в период на правене на кариера и изобщо не й е до деца - тя самата чака да стане на 35-40 за да се замисли и установи, че е изпуснала влака.....
аз нищо на никого не гарантирам, но вярвам, че е възможно и си зависи от тяхното желание, възможности и старания
А ти гарантираш ли, че децата им ще станат наркомани и изгонени от училище ?
Hullman

Мнение от Hullman »

А ти гарантираш ли, че децата им ще станат наркомани и изгонени от училище ?
Ми какви да станат в миризлив блок със съседи пакистанци и шриланковци?
Това е доста по вероятно от колкото да купят къща на 2-3 та година, без да си ходили на училище както ти разправяш.:)
Заключено