Autonomie financiere? HELP!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
SOULRIPPER

Autonomie financiere? HELP!

Мнение от SOULRIPPER »

1.В докс, които трябва да нося на интервюто ми пише, че трябва да нося 3 екземпляра на формуляра за финансова независимост.Това ,което не ми е хич ясно е с каква сума трябва да попълня формуляра- с минималната изискуема за съответния брой кандидати или с тази, която реално смятам да занеса в Квебек, ако е рекъл Господ и изпитващия :).Моля за съвет-какво да пиша.

2.Другото-имам на практика 2 трудови книжки,едната ми я затриха в предишната работа, а след това в новата ми работа ми издадоха друга.По тази причина към докс за Виена изпратих справка от НОИ, с цел да ми се зачете целия стаж и по двете книжки. Сега обаче какво да им нося на интервюто-оригинала на справката от НОИ +атестата за работа ,който ми изискват или да преведа и наличната трудова книжка за всеки случай?Какво бихте ме посъветвали-а трудова книжка само превод или и легализация?
Моля за съвети!Благодаря за всеки ,който си направи труда да изчете дългата и отрупана с въпроси тема!
rugby is the source
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

1) Не попълваш нищо в формуляра за финансова независимост, освен данните ти. Там на място след интервюто пишеш дата, град, сума и се подписваш.
2) Носиш абсолютно всичко което имаш за доказване на стаж. Няма да ти натежи, а е хубаво да го имаш ако потрябва.
Изображение
SOULRIPPER

Мнение от SOULRIPPER »

много много благодаря како Дора!
rugby is the source
Публикувай отговор