Виждаш ли, отговаряш си сам на въпросите. Никой по-добре от теб не знае правилните и най-добрите отговори, всеки си има негови.
В семейството трябва да има поне 2 по-надеждни коли. Тва оправданияза закъснения поради повреди, атмосферни условия или други, не трябва да има, на мене самия са ми неприятни, ако и да минават пред шефа. Ако не мога да съм навреме - отивам там по-рано... А счупи ли се едната кола - търси се друга веднага, за какво са кредитните карти. Ако работиш и това даже не можеш да си позволиш - значи има нещо гнило в личните ти доходи и решения.
Само от перспективата за ремонти ми се изправя косата. В Калгари само за да ти оценят повредата в сервиза, посочен от застрахователя, можеш да чакаш месец. През това време ти дават да караш някой евтин американски боклук, от което само се ядосваш и си разваляш настроението.
А колко да ти е голяма колата, зависи и от личните ти габарити. Ако си по-як, значи ще работиш по-здраво и ще си купиш нещо по-голямо.

Обаче по паркинзите си е мъка с голямата кола, за града по-добре въшка... Не искам да я карам 100 години, като ми омръзне - друга. Важното е 3 - 5 години да нямаш проблеми и да сипваш само течности....