Проверка на документите преди интервюто

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
AsO26

Проверка на документите преди интервюто

Мнение от AsO26 »

Здравейте,

Интересува ме дали интервюиращите могат да направят справка на трудовата книжка към момента на интервюто.
:?:
Питам, защото месец преди интервюто напускам работа и мога да не си приключвам трудовата книжка, т.е. да се водя че все още работя :)
Проблемът, е че от счетоводството са длъжни в 7-дневен срок да изпратят съобщение към НОИ и ако канадците си направят изключителния труд да проверят, става меко казано лошо :? :? :?

Какво бихте ме посъветвали?

10Х на всички отговорили :D
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Здравей,
До колкото знам Канада няма право да проверява тези неща свързани с трудовата книжка,още повече при тях Трудова книжка няма.Няма от какво да се притесняваш.
А и нали в момента на интервю по документи ти си се водиш на работа.
Не се притеснявай
AsO26

Мнение от AsO26 »

Лошото е, че в акюзето ни пише изрично да си носим трудовите книжки
:?
Предполагам, че сме им станали имтересни и ще ни разпънат от въпроси относно работата ни
:( :( :(
Merci Dparo u TaHq
за отговора :)
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Е и ние си носим трудовите книжки,мисля за всеки се изисква,но това не означава,че ще се гледат нещата под лупа,дали сега си на работа или не.
И все пак да кажем,че разберат ,че не си на работа.Спокойно можеш да кажеш,че си напуснал преди месец за да можеш да се подготвиш още по-добре по френски :)
И това ще се хареса на изпитващата ,все пак Канада за теб е по важна,тоест Квебек де
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Дай малко и аз да те успокоя че гледам се притесняваш.
1) Всеки си носи трудовата книжка на интервюто и на всеки му я проверяват, сверяват и дискутират с преводачката.
2) Не е никакъв проблем, че си напуснал работа, и че това ти е отразено в книжката. Пак се повтарям, но аз също бях напуснала работа преди интервюто, попитаха ме защо и аз обясних - за да уча френски, да се грижа за децата и за мъжа :wink: Нямаше никакъв проблем и никакви коментари по нататък
3) Това да ти е най-малкия проблем. Услех и си учете френския :D
Изображение
Публикувай отговор