В тоя случай е невъзпитание! Как ще удряш човек само щото те харесва! Има други похвати на общуването и членоразделната реч, които вероятно владееш!ninka83 написа:ОК жени![]()
добре де , ама иаз като батето сега да питам; от практиката, не статистики и теории![]()
ако мен някой афроканадец тръгне да ме харасва на публично място, аз кво да правяако го ударя с чантата расизъм ли прояввявам
![]()
или кво, да му се кефя, или да се държа като интелигент

Ако е толкова зле положението, ти препоръчвам да почнеш да викаш: POLICE, POLICE, HELP. Някой ще ти помогне предполагам на публичното място. Няма нужда да го удряш с каквото и да е било човека, а просто да си крещиш възпитано!
В твоя случай само, ако той е афроканадец ли е проблемът не разбрах? Питам: Ако харесващият те е бял, ти си веднага готова да го харесваш ли?

Все пак си мисля, че в твоя случай с афроканадец и удъра с чантата дискриминация щеше да има, ако горкият човек те смята за грозна, дебела, космата и с лош бял тен на лицето. И поради това въобще не ти обръща внимание понеже е възпитан и не смята за нужно да си показва расизма, казвайки ти какво точно мисли за теб в лицето ти!