Канадците проверяват ли дали си бил в САЩ?
Канадците проверяват ли дали си бил в САЩ?
Бързо ли се ориентират съответните служби за да проверят кой кандидат за канадска виза е пребивавал и в САЩ
г
няма да лъжем . Ама се чудя за кое ли ще се хванат. И какво..ако си стоял по дълго от визите край с виза за Канада . Така ли?
Re: г
не разбирам връзката ?stelan написа:няма да лъжем . Ама се чудя за кое ли ще се хванат. И какво..ако си стоял по дълго от визите край с виза за Канада . Така ли?
- optics
- Модератор
Ако си стоял в САЩ повече отколкото трябва, това не би следвало да ти се отрази на успеха в кандидатстването за Канада. Ама кажи го по-ясно, че даваш повод на човек от Германия да си прави свободни интерпретации.
Длъжен си всичко да си пишеш.
И да, интересува ги къде си бил, особено пък ако е било за повече от 6 месеца.
Длъжен си всичко да си пишеш.
И да, интересува ги къде си бил, особено пък ако е било за повече от 6 месеца.
д
Аз не работя от както съм се прибрала в БГ Завърших миналата година и се занимавам с работа от дома have some stocks . Ако взема някоя бележка че работя някъде дали ще мине номера при условие че няма да мога да им покажа платени осигуровки.
д
за турист кандидатсвам. Но не работя и навсякъде отказват да ме пишат че работя при тях. Ок рабирам ги но така нямам солидно доказателсвто че ще се прибера. Аз ми се иска да получа виза да опитам но пък и гаджето е тук така че не знам..Дали ше ми дадат виза като не работя.ПАри имам и имот но не е достатъчно. И незнам за печатите за излизането и после влизането в БГ дали тр да показвам
visa
pi6a na latinica,tuk v bibliotekata nema kirilica,dano da go pro4ete6.
Nie si vzehme USA visas bez problem , pokazahme pismoto i vizata za Canada i polu4ihme 6 meseca turist visa. Nema nikav problem, tuk ne proveriavat USA istoriata ti. Minahme prez USA za Montreal. Tuk daje ne vzemat prastovi otpe4ataci. Ne se pritesniavai Canadcite ne se interesuvat ot tvoite ne6ta v USA, ako ne si nekoi golem prestapnik.
pozdravI!
Nie si vzehme USA visas bez problem , pokazahme pismoto i vizata za Canada i polu4ihme 6 meseca turist visa. Nema nikav problem, tuk ne proveriavat USA istoriata ti. Minahme prez USA za Montreal. Tuk daje ne vzemat prastovi otpe4ataci. Ne se pritesniavai Canadcite ne se interesuvat ot tvoite ne6ta v USA, ako ne si nekoi golem prestapnik.
pozdravI!
ПОСТОЯНСТВОТО Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ УСПЕХ!