Въпрос за Едмънтън

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Мнение от Kirilius »

Това за единия мол са врели-некипели :lol:
Ясно е, че е малък градът, ясно е, че има по-малко забележителности и места за ходене от по-големите градове, но всичко опира до човека.

Аз например съм чувствителен на тема скучни места (в смисъл не ги гаресвам), но за времето прекарано в Едмънтън НЕ съм скучал. Който ми е погледнал снимките може да се увери в това сам. Аз, разбира се, имам хоби, което не всеки харесва (планини, outdoors, и т.н.), но ако човек сам не си потърси забавлението, няма кой друг да му го намери.

Например чувал съм за хора родени и израстнали в Едмънтън, които през целия си живот не са излизали извън града! Това е фрапиращ случай, но мога да твърдя, че за 7 месеца тук съм обиколил повече места в околност няколкостотин километра от повечето ми колеги, които живеят в града от години.

Инак много би ми се искало и тук да има някакво подобие на St. Denis в Монреал, ама няма... мъкааа... :wink:
Последно промяна от Kirilius на Сря Дек 19, 2007 12:22 am, променено общо 1 път.
Ivailo K

Мнение от Ivailo K »

Аз написах , ..............................че можеш да бачкаш - ако искаш...............ма ти май пропускаш някой изречения . Бачкаш колкото искаш.................пари за жилище ако искаш да събереш бързо ще бачкаш и ще имаш . Имам приятел тук който бачка на 3 места и дърпа бързо и добре и аз му се кефя на успеха .
Аз още не съм успял да ги съчетая , но ако мога бих го правил с кеф.
Ivailo K

Мнение от Ivailo K »

Тая тема край няма..................
Хайде някой да даде нова идея .
bateto

Мнение от bateto »

аз разбрах така думите на Ивайло-..има само един мол ,не като количественно измерение на моловете в града ,а като качественно измерение за възможностите за прекарване на свободното време които града предлага.предполагам ,че и вие сте изтълкували думите му по този начин и не се правете на ощипани моми.
за Гийка .не се отричам от думите си Ван сравнен с Мтл е едно голямо село.не вади от контекста Ед.,че ще ти зачервенеят отново ушите.
това с големите кинти в Ед. е малко,айде така да се изразя приятна новина за ушите за баламите от подфорум Емиграцияв Кебек и Емиграция във федрална Канада.
ако трябва да сравнявам Ван. и Ед. е все едно да сравнявам Пазарджик с Каспичан или Мтл. с Ван. :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Батка, сравнявай си каквото си искаш, все още успяваш да ме разсмиваш от време на време. :lol:
bateto

Мнение от bateto »

забравих да отбележа ,че по молове Ед. води на Мтл.молове да искаш особенно в южната му част около Калгари Трайъл и Уайт Мъд,ний ги знаем тия работи,проблемът е ,че освен молове друго няма освен гърбене,харчене ,пълна селения и простотия. :D
Аватар
pepino

Мнение от pepino »

bateto написа:забравих да отбележа ,че по молове Ед. води на Мтл.молове да искаш особенно в южната му част около Калгари Трайъл и Уайт Мъд,ний ги знаем тия работи,проблемът е ,че освен молове друго няма освен гърбене,харчене ,пълна селения и простотия. :D
Ганьо, Ганьо!!! Искам само да отбележа, че гърбенето, пълната селения и простотия си заминаха оттук заедно с теб!!!
Странджата

Мнение от Странджата »

Пепино , що се хващаш на ганкиното , ами той много често го споменава , че целта му е да дразни хората , жалко е че това става и по празници :( С тази си идея да дразни сънародниците си и да ги въвлича в безкрайни спорове, и интриги батака изпада в нарцистичен оргазъм, приемайки се за много остроумен , и по-по-най от всички останали :lol: Весели празници , не се коси :lol: :beer:
Аватар
pepino

Мнение от pepino »

Мерси за съвета, Странджата, но като знам, че БайИванката като е бил в Едмънтън, само е пихтунил и е показвал селенията си,както го е правил и продължава да го прави навсякъде където е, но прав си - Убий простака с мълчание!!! Между другото в момента има страхотна експозиция на светещи фигури в Hawrelak Park!!!
bateto

Мнение от bateto »

личи си колко ни е културата ,когато в безпомощноста си да водим диалог започваме да обиждаме.
бе стойте си там в просташкия град и аз що ли ви обръщам внимание. :D
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

pepino написа:.... Между другото в момента има страхотна експозиция на светещи фигури в Hawrelak Park!!!
Снимки имаш ли?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
7George

Мнение от 7George »

В нета има всичко, деца, и това също... :D

http://www.flickr.com/photos/finrod_fel ... 063061227/

Пепино, да не се стопят, че тука един топъл вятър днеска...
dany_nik2004

Тарся квартира в Едмантан

Мнение от dany_nik2004 »

Моля за помощ,майа ми пристига в Едм. на 13 .04 .и трябва да тарси квартира в северната част.благодаря :shock:
arogance

Re: Въпрос за Едмънтън

Мнение от arogance »

Има ли някой да даде по-нова информация за Едмънтън?
Монреал - 08.2009
Едмънтън -09.2011
Публикувай отговор