Пичове... и п....ки препоръчайте някоя хубава кръчма от нашите, имам предвид не от канадските, а от балканските, за предпочитане българска, но да има и ракийка и мезенце, че и музика, по възможност жива
В такива заведения с "музика на ухо" и в БГ-то не съм ходил, но ако питаш серизно за готин ресторант в Торонто да седнеш с приятели, от последният път откритието ми е това:
Tова определено не са кръчми от типа, който търся. Едното доколкото видях на пръв поглед ми прилича на рибен ресторант, а второто си е бирария, която затваря в 8РМ. До сега най-доброто, в което съм ходил е македонската кръчма, но съм чувал, че в Мисисага имало и сръбски ресторант, а не вярвам да няма и други. Какво стана с българските кръчми, нещо май се разтуриха нещата.
Аз ходя често, ама не в торонто а в отава, и не в бългаска кръчма, щото я продадоха, а във всякакви други видове кръчми, включително сръбски, гръцки, мексикански, ирландски и т.н.
Последно промяна от iliana на Чет Апр 03, 2008 6:15 pm, променено общо 1 път.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
iliana написа:Аз ходя често, ама не в торонто а в отава, и не в бългаска кръчма, щото я продадоха, а вав всякакви други видове кръчми, включително сръбски, гръцки, мексикански, и ирландски