Билети за София през Ню йорк
Бих желала да попитам имате ли опит с пътуване до България с електронен билет, закупен от Американ Еърлайнс(www.aa.com) от Монреал до София през Ню йорк и Лондон. След различни зададени дати и начални точки през лятото цените и таксите ми се виждат доста прилични. Има 2 стопа, гранични формалности, но цената от 1341 US е нещо.
Аз живея на село в Ню Бръзуик и летенето от нашите малки летища винаги е скъпо. Всъщност от Халифакс, който ми е "наблизо" има доста добри евтини полети до Европа.
Това, което направих последния път беше да си намеря много евтин билет от Бостън. С кола ми е около 6 часа път, а от Монтреал май е по-близо, то и Ню Йорк не ви е толкоз далеч. За този март бях намерил билети Бостън - Мадрид - Букурещ (по ми е близо от София, да не говорим за русенци) за $530 долара раунд трип СЪС таксите (не ги купих щото се появиха едни ангажименти) -- такива цени от Монтреал или Торонто аз досега не съм чувал. Семейство от 3 души може да спести няколко стотака на калпак, а бензина е около 100 долара. Паркирането пак ще струва, не знам колко аз имам приятели в Бостън, но знам че има варианти.
Малко етакоаааму мамата, но за семейство което не живее в квартала на министър-председателя спестените така 500 - 1000 (?) долара могат да купят много кебапчета и Загорки.
Дюнери също -- м/у другото намерил съм цаката на дюнерите (българския тип) и вчера направих на грил-а. Станаха 90+% като тези по черноморието. Ако има интерес ще пиша рецепта.
Това, което направих последния път беше да си намеря много евтин билет от Бостън. С кола ми е около 6 часа път, а от Монтреал май е по-близо, то и Ню Йорк не ви е толкоз далеч. За този март бях намерил билети Бостън - Мадрид - Букурещ (по ми е близо от София, да не говорим за русенци) за $530 долара раунд трип СЪС таксите (не ги купих щото се появиха едни ангажименти) -- такива цени от Монтреал или Торонто аз досега не съм чувал. Семейство от 3 души може да спести няколко стотака на калпак, а бензина е около 100 долара. Паркирането пак ще струва, не знам колко аз имам приятели в Бостън, но знам че има варианти.
Малко етакоаааму мамата, но за семейство което не живее в квартала на министър-председателя спестените така 500 - 1000 (?) долара могат да купят много кебапчета и Загорки.
Дюнери също -- м/у другото намерил съм цаката на дюнерите (българския тип) и вчера направих на грил-а. Станаха 90+% като тези по черноморието. Ако има интерес ще пиша рецепта.
Бе ти да не си сгазил някой 90% ню-брунсуик-ски помияр тия дниMarto написа: Дюнери също -- м/у другото намерил съм цаката на дюнерите (българския тип) и вчера направих на грил-а. Станаха 90+% като тези по черноморието. Ако има интерес ще пиша рецепта.

А през Бостън и аз съм гледал, но е добре да смята човек и бензина за връщане, а пък ако пътува сам - двойно, защото някой трябва да го откара, върне колата и докара при връщането. Иначе паркинг при приятели не е лош вариант.
За сравнително евтини самолетни билети можете да пробвате на www.centransit.bg. Това е туроператорски сайт, но могат да се закупят билети онлайн. Там има предложения от всички авиолинии които летят от и до Канада.
P.S. Марто, кажи рецептата за дюнери, че ми стана интересно. Веднъж питах как се прави соса ама не искат да казват.
P.S. Марто, кажи рецептата за дюнери, че ми стана интересно. Веднъж питах как се прави соса ама не искат да казват.