медицински

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Таня

медицински

Мнение от Таня »

Искам да питам, ако някой знае, когато имаш някаква операцияот преди точно 10 години, трябва ли да носиш документация за нея - от 1998г., а и за по-стари операции например. Става въпрос за операция на корема, след автомобилна катастрофа, точно от 1998г. Това трябва ли да се обясни предварително на доктора, който прави прегледа във Вита.
tini

Мнение от tini »

На нашите медицински казахме ,че на детето ни е правена операция на дясното бедро,защото си го беше счупил.Обяснихме само на лекарката ,беше преди почти 5 години.Не са ни искали документи.Тя сигурно га записа.Но нека и другите споделят!
Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
OTB0pk0T0
Обратна връзка:

Операция на коляното

Мнение от OTB0pk0T0 »

Аз имах операция преди повече от 10 години, но някъде имаше изискване да се споменават операции през последните 5 години май ли какво беше... както и да е, аз два пъти съм ходил на медицински, и двата пъти нищо не съм показвал във връзка с тази операция, само им казах че са ми правили такава, но след нея съм служил в казармата, което ще рече че щом съм годен за военна служба, трябва да съм годен и за прекрасните ( :D ) работни места които ще ми предложи Квебек поне в началото
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
Публикувай отговор