Мнения за зъБолекар
Мнения за зъБолекар
С4упи ми се една плом`а и незнам къде да отида. Не ми се иска да рискувам и да експириментирам затова моля, ви да споделите от кой зъБолекар сте доволни и естествено за координати. Понеже не знам какви са цените ако някой знае да посо4и ориентировъ4на цена. Става въпрос за Монреал. Мерси!
- ablood
- Обратна връзка:
Преди ходех при един евреин на Queen Mary. Казваще се Gordon Shnider - типичен емигрантски лекар. Сладур, уверен, ама много старомоден.
Сега ходя в една голяма клиника в Лавал. Техника за милиони, красиви сестри, модерни методи... същите цени.
Майната им на NDG и Cote des Neiges.
Сега ходя в една голяма клиника в Лавал. Техника за милиони, красиви сестри, модерни методи... същите цени.
Майната им на NDG и Cote des Neiges.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Ñúâñåì ñëó÷àéíî ÑÚÌ ñòîìàòîëîã ...s.b. написа:äà íå ñè ñòîìàòîëîã, ÷å òàêà óìåëî óöåíÿâàø ïðîôåñèîíàëèçìà è...
"È åäèí ñòîìàòîëîã" êîéòî ñìåíÿ çäðàâè ïëîìáè íàðåä êàòî òè âèäè çàñòðàõîâêàòà, íå ìè ãî õâàëè âúîáùå.
Íî äîðè íå å íóæíî äà ñè ñòîìàòîëîã çà äà îöåíèø óñëóãàòà êîÿòî ñè ïîëó÷èë ...
Âìåñòî äà ÷àêàòå 30-40 äíè çà ÷àñ, ïî-äîáðå ñè íàìåðåòå êëèíèêà êúäåòî íå ñàìî ñêîðîñòà íà ïðåòóïâàíå íà ïàöèåíòà å âàæíà, à è êà÷åñòâîòî íà ñâúðøåíàòà ðàáîòà.
Íî êà÷åñòâîòî å ñâúðçàíî ñ âúçìîæíîñòèòå, à êîãàòî ÷îâåê ãè íÿìà, íå ìîæå äà ñòèãíå êà÷åñòâîòî íà òåçè êîèòî ãè èìàò.
àáëîîä ,ablood написа:Ñåãà õîäÿ â åäíà ãîëÿìà êëèíèêà â Ëàâàë. Òåõíèêà çà ìèëèîíè, êðàñèâè ñåñòðè, ìîäåðíè ìåòîäè... ñúùèòå öåíè.
Ìàéíàòà èì íà NDG è Cote des Neiges.

Леле мале, 30-40 дни с отворен зъбs.b. написа: На жена ми и се случи същото-90 кинта, час след 30-40 дни
Доволна е.

На мен ми падна пломба около обяд, до 6 часа вечерта на същия ден вече си имах нова.
Обаче зъболекаря е в Отава, затова не ви давам координати (питането беше за Монтреал).
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Kоя е Aлберта?
Толкова се чака при Юлиана , но не за паднала пломба, а за преглед. Иначе местните зъболекари те взимат на секундата. Няма нужда да се ходи до Отава.
Нейния офис не е в нито в NDG нито в Cote des Neiges , не знам кое е общото.
Нейния офис не е в нито в NDG нито в Cote des Neiges , не знам кое е общото.

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
Никъде не съм написала да се ходи до Отава.
Не виждам причина да се чака 30-40 дена за каквито и да било зъболекарски услуги само заради съмнотелното удоволствие зъболекаря да е българин.
Не виждам причина да се чака 30-40 дена за каквито и да било зъболекарски услуги само заради съмнотелното удоволствие зъболекаря да е българин.
Защо предпочитат Квебек?
Kоя е Aлберта?
Kоя е Aлберта?
ето това не го разбирамIRA написа:Толкова се чака при Юлиана , за преглед. Иначе местните зъболекари те взимат на секундата.

защо местен зъболекар с 41 години стаж и пълен график 2 седмици напред те взима днес или утре, а Д-р Петрова след 40 дни ???
By the way първия преглед все едно се прави от хигиениста.....
И аз си ходя при местен и нямам никакви грижи. Винаги реагира адекватно, с осигуровките прави врътки, които ми допадат, не ми прави здрави зъби, много съм доволна от новата си корона, като родя мисля да си сложа и имплант.
Изобщо не мога да разбера ситуацията за блъскане и чакане до откат при Юлиана след като е пълно с кадърни зъболекари навсякъде. И защо е това недоверие към местните зъболекари също не мога да разбера.
Изобщо не мога да разбера ситуацията за блъскане и чакане до откат при Юлиана след като е пълно с кадърни зъболекари навсякъде. И защо е това недоверие към местните зъболекари също не мога да разбера.
Ми местните нямат много хора. Защо не мога да ти кажа.poumpy написа:.....
mama_kenga, в темата се пита за добър зъбилекар. Дай адреса на твоя , ако си доволна.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин