ако питаш за тая на Кристал, няма! всички чейнчаджии се отдаааавна изнесоха за да станат канатски финансисти-онанистиSugarplum написа:Ей Нинката няма, ли никой там на градинкатаninka83 написа:Sugarplum е сговорчиво момче. Ще се разбере и с Драго, и с ТаняSugarplum написа:Dparo u TaHq написа:Бате.ще те оставя да си говориш Sugarplum,има вероятност да намерите общ език-успех.
Що така набързо бе майна?Стой си, ние гости обичаме![]()
Калгари / Ванкувър?
-
Sugarplum
-
Sugarplum
-
Sugarplum
-
Sugarplum
не бери грижа. нема да плесенясаSugarplum написа:ninka83 написа:Sugarplum написа:Аз питам за на Нинката, градинката![]()
Няма ли земеделци или нещо там, да прекопават на Нинката градинкатанещем земеделци , ни земемери
само блу колар профешънъл хард уоркър
да познаваш такива ?
Нема,минаха на социала и сега ти запустя ГрадинкатаВнеси си чужденец
![]()
да го учим тепърва на канатски градинарски занаят ли
-
Sugarplum
ninka83 написа:не бери грижа. нема да плесенясаSugarplum написа:ninka83 написа:Sugarplum написа:Аз питам за на Нинката, градинката![]()
Няма ли земеделци или нещо там, да прекопават на Нинката градинкатанещем земеделци , ни земемери
да познаваш такива ?
![]()
и за кво ми е чужденец
![]()
ОК,деееееее.Ти си знаеш.Исках само да помогна
Радвам се ,че работиш по иригацията
много важен процесSugarplum написа:ninka83 написа:не бери грижа. нема да плесенясаSugarplum написа:ninka83 написа:Sugarplum написа:Аз питам за на Нинката, градинката![]()
да познаваш такива ?
![]()
и за кво ми е чужденец
![]()
ОК,деееееее.Ти си знаеш.Исках само да помогна![]()
Радвам се ,че работиш по иригацията
-
Sugarplum
ненам за дупките и за Батето:shock:Sugarplum написа:Тц,слаб ти е шпионажа.Батето не излиза от "цивилизацията".Обича зимата момчето.И броеше Монреалските дупки цяла вечерninka83 написа:ааа, чул те Гспод деде тоя късмет да имам
![]()
Батето е във Ванкувър или в Калгари. той много му мисли тук, нанекъде ше да е запрашил![]()
нали знаеш на сиромах човек ...
-
Sugarplum
Абе не знаеш.Той Батето дупки пробива всякакви,а и към твойта поглеждаninka83 написа:ненам за дупките и за БатетоSugarplum написа:Тц,слаб ти е шпионажа.Батето не излиза от "цивилизацията".Обича зимата момчето.И броеше Монреалските дупки цяла вечерninka83 написа:ааа, чул те Гспод деде тоя късмет да имам
![]()
Батето е във Ванкувър или в Калгари. той много му мисли тук, нанекъде ше да е запрашил![]()
нали знаеш на сиромах човек ...![]()
знам само за "зимната" му слабост