ОК на медицинските
-
-
Лично моето мнение е че няма никаква разлика между Гринберг и Вита, но аз предпочитам Вита по субективни причини... една от които е че завеждащата докторка много ми харесва.Надали ще ви е някакъв проблем да се забавите малко с медицинските, но не съм експерт по въпроса.Все пак, според всеобщите мнения и настроения, кандидат-емигрантите са тези които обикновено бързат, а не властите, така че не би трябвало да е проблем.А медицинските включват изследвания на кръв и урина, най-вече за спин и проблеми с бъбреците, туберкулози и пр., снимки на бял дроб, и накрая измерване на данни като ръст, тегло, кръвно, пулс и пр.... накрая задават въпроси от рода на там имате ли предишни заболявания, операции и пр.Като общо ако нямате някакви сериозни медицински проблеми не би трябвало да се притеснявате.tanita_1 написа:Можете ли да ме посъветвате в коя клиника е по-добре да бъдат направени медицинските и какво включват? И втори въпрос - е ли проблем, че ще оставим медицинските за месец май, защото съпругът ми е извън страната? Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат!
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
-
Сърдечно благодаря за отговорите на кака Дора (която може и да не ми е кака!
и на Отворкото. Лека и бърза процедура и на вас. С удоволствие ще продължавам да чета всичко, което се случва около всички от нашата сесия. Има ли отворена друга, толкова голяма тема, както "Felicitation, vous etes accepte!"? 

-
ot nas
да се похвалим и ние 4е след 4 месеца 4акане и ние имаме медицински-2 пати са били загубени по пощата пишат да ходим в Грийнберг-дайте съвет дали там или във Вита и ни искат да изпратим снимки и референция за финансово състояние отново
Честито най-сетне и на вас ,Тони и Митко!
Относно медицинските няма заначение дали ще ги направите във Вита или в Грийнберг.И на нашите формуляри пишеше Грийнберг,но ние бяхме чували,че повечето хора ги правят във Вита и затова и ние ги направихме във Вита.Доволни сме много.Стана лесно и бързо и най-важното е че резултата е OK.Желая ви успешна и по-бърза процедура занапред!!!
Относно медицинските няма заначение дали ще ги направите във Вита или в Грийнберг.И на нашите формуляри пишеше Грийнберг,но ние бяхме чували,че повечето хора ги правят във Вита и затова и ние ги направихме във Вита.Доволни сме много.Стана лесно и бързо и най-важното е че резултата е OK.Желая ви успешна и по-бърза процедура занапред!!!
-