ОК на медицинските

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
emimilanova

Мнение от emimilanova »

И ние сме с ОК на 21.03.2008 :D
Kim Wild

Мнение от Kim Wild »

emimilanova написа:И ние сме с ОК на 21.03.2008 :D
Честито и късмет нататък!
А в коя клиника направихте медицинските?
:thumbsup:
emimilanova

Мнение от emimilanova »

В "Грийнберг" :D
colimacon

Мнение от colimacon »

и ние имаме ОК на 21.03.2008г.
Успех и бърза процедура на всички :) :beer: :beer:
THE_VANIO
Обратна връзка:

Мнение от THE_VANIO »

най-после дойде и резултата :) -ОК на 21.03
док.-05.03.07
accusé-20.03.07
пок. за интервю-18.09.07
интервю- 11ч.-06.12.07
док.(Букурещ)-18.12.07
баркодове-12.02.08
пол.мед.-04.03.08
направени мед.-07.03.08
ok-21.03.08
покана-21.08.08
виза-18.09.08
arrive in Edmonton-25.10.08
tanita_1
Обратна връзка:

Мнение от tanita_1 »

Можете ли да ме посъветвате в коя клиника е по-добре да бъдат направени медицинските и какво включват? И втори въпрос - е ли проблем, че ще оставим медицинските за месец май, защото съпругът ми е извън страната? Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат! :wave:
OTB0pk0T0
Обратна връзка:

Мнение от OTB0pk0T0 »

tanita_1 написа:Можете ли да ме посъветвате в коя клиника е по-добре да бъдат направени медицинските и какво включват? И втори въпрос - е ли проблем, че ще оставим медицинските за месец май, защото съпругът ми е извън страната? Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат! :wave:
Лично моето мнение е че няма никаква разлика между Гринберг и Вита, но аз предпочитам Вита по субективни причини... една от които е че завеждащата докторка много ми харесва.Надали ще ви е някакъв проблем да се забавите малко с медицинските, но не съм експерт по въпроса.Все пак, според всеобщите мнения и настроения, кандидат-емигрантите са тези които обикновено бързат, а не властите, така че не би трябвало да е проблем.А медицинските включват изследвания на кръв и урина, най-вече за спин и проблеми с бъбреците, туберкулози и пр., снимки на бял дроб, и накрая измерване на данни като ръст, тегло, кръвно, пулс и пр.... накрая задават въпроси от рода на там имате ли предишни заболявания, операции и пр.Като общо ако нямате някакви сериозни медицински проблеми не би трябвало да се притеснявате.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

До колкото знам срока в който трябва да бъдат направени медицинските е 2 месеца. Едни познати бяха питали, защото мъжа също беше в чужбина и така им отговориха от Букурещ.
Изображение
tanita_1
Обратна връзка:

Мнение от tanita_1 »

Сърдечно благодаря за отговорите на кака Дора (която може и да не ми е кака! :D и на Отворкото. Лека и бърза процедура и на вас. С удоволствие ще продължавам да чета всичко, което се случва около всички от нашата сесия. Има ли отворена друга, толкова голяма тема, както "Felicitation, vous etes accepte!"? :beer:
tini

Мнение от tini »

Нашите медицински ги направихте месец и половина след получаването.Нямаше проблеми!Успех!
Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
toni_mitko

ot nas

Мнение от toni_mitko »

да се похвалим и ние 4е след 4 месеца 4акане и ние имаме медицински-2 пати са били загубени по пощата пишат да ходим в Грийнберг-дайте съвет дали там или във Вита и ни искат да изпратим снимки и референция за финансово състояние отново
didilota

Мнение от didilota »

Честито най-сетне и на вас ,Тони и Митко!
Относно медицинските няма заначение дали ще ги направите във Вита или в Грийнберг.И на нашите формуляри пишеше Грийнберг,но ние бяхме чували,че повечето хора ги правят във Вита и затова и ние ги направихме във Вита.Доволни сме много.Стана лесно и бързо и най-важното е че резултата е OK.Желая ви успешна и по-бърза процедура занапред!!!
airanche

Мнение от airanche »

Това 'OK медицински" по пощата ли го получавате, защото аз се обадих в МОМ 3 седмици след прегледите и ми казаха, че медицинските са наред и са във Виена....но официално писмо от Букурещ не съм получавал???
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

Резултат от медицинските се получава от МОМ по телефона. Писмо никой не ти праща.
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Айде да се похвалим - имаме ОК на медицинските от 03.04
:D :D :D много е хубаво да знаеш че нямаш рак, спин , сифилис и разни такива буби
Изображение
Публикувай отговор