Парада за св. Патрик
Парада за св. Патрик
Не го пропускайте. Днес от 12 часа 

Re: Ïàðàäà çà ñâ. Ïàòðèê
è çàùî ïî-òî÷íî äà íå ãî ïðîïóñêàìå ?survivor написа:Íå ãî ïðîïóñêàéòå. Äíåñ îò 12 ÷àñà
çàùîòî àç óìèøëåíî ùå ãî ïðîïóñíà ...
... êîëêî âðåìå ìó òðÿáâà íà åäèí Áúëãàðèí äà ñòàíå Êàíàäåö ? ....... :"))))
Re: Парада за св. Патрик
heat написа:и защо по-точно да не го пропускаме ?survivor написа:Не го пропускайте. Днес от 12 часа
защото аз умишлено ще го пропусна ...
... колко време му трябва на един Българин да стане Канадец ? ....... :"))))

аз съм твърд привърженик на ирландската вечеря със седем ястия- пак ъф Гинес и един картоф
поради наличието на повече ирландци отколкото врабчета в Брюксел, отбелязах празника през деня както е прието и се подготвям за вечерята в класическа ирландска кръчма. Иначе съм си чист българин- където е купона, там съм и аз

слушах по радиото в Чикаго от 5 сутринта са започнали празника, хората се отбиваха да ударят една преди работа, повечето носеха името Хосе, ама се кефиха максимално.

поради наличието на повече ирландци отколкото врабчета в Брюксел, отбелязах празника през деня както е прието и се подготвям за вечерята в класическа ирландска кръчма. Иначе съм си чист българин- където е купона, там съм и аз

слушах по радиото в Чикаго от 5 сутринта са започнали празника, хората се отбиваха да ударят една преди работа, повечето носеха името Хосе, ама се кефиха максимално.
...мразя мастика без айрян...