Sugarplum написа:[ами тя на мен ми бяга камо ли на теб
що бе, на Слънчев бряг не е ли 'цивилизация'? ако не е, аз хич и не искам нем акво да се хабиш. казвай овреме
А що бе и индианци си има,ама виж там големи тръкове по нарядко ,фльорци още по нарядко.Абе бедна ти е фантазията. [/quote]
фанатазита ми е много богата
оттеглям си кандидатурата незбавно индианците ни от фльорци, ни от фльорчета разбират ко да правя там на теб ли да се радвам кво си дръвце само
Sugarplum написа:[ами тя на мен ми бяга камо ли на теб
що бе, на Слънчев бряг не е ли 'цивилизация'? ако не е, аз хич и не искам нем акво да се хабиш. казвай овреме
А що бе и индианци си има,ама виж там големи тръкове по нарядко ,фльорци още по нарядко.Абе бедна ти е фантазията.
фанатазита ми е много богата
оттеглям си кандидатурата незбавно индианците ни от фльорци, ни от фльорчета разбират ко да правя там на теб ли да се радвам кво си дръвце само [/quote]
7George написа:Благодаря!!
Много полезен и опознавателен музикален клип. Явно авторът живее някъде във Форт Мак и не е успял да се приспособи да живее по другите цивилизовани места. Пак стигаме до извода, че тая работа не е за всеки...
Не позна! Това е песен дето bateto я пееше докато беше в Edmonton. Ама сега друга я подкара.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.