Среща във ВАРНА - 16.Март.2008 - 18:30ч.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
thebull

Среща във ВАРНА - 16.Март.2008 - 18:30ч.

Мнение от thebull »

Здравейте, Здравейте,
Както обиркновено в неделя има среща. Този път съм пуснал темата по-отрано, защото едни хора, които заминават скоро много се надявам да дойдат. Те знаят кои са: Айде бе, Darkblaid, Akif кога ще се видим. Колко време го приготвяте този багаж.
Също така кико-01 се надявам да намери свободно време и да дойде.

Много Здраве и до Неделя. Чакаме ВИ. 8) 8) 8) :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :freak:
kiko-01

Мнение от kiko-01 »

ще се опитам :D :D :D
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Стискам палци
rrasing

Мнение от rrasing »

tam sme :beer:
smotan

Мнение от smotan »

Много моля на предстоящата сбирка да създадете стройна организация за април, тогава вече обещавам да идвам редовно! А сега ви казавам наздраве! :beer:
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Айде бе smotan, кога ще те видя, какъв Април. После ще стане Май и мисията в края на Май ще започне. Идвай бързоу.

Поздрави
smotan

Мнение от smotan »

thebull купих си билет, другата седмица се прибирам, първо в софия, после и в други градове! дай ми малко време, че ще като се знам (ника ми такъф) докато стигна до варна ще стане април. ти създай оргнизация, а аз обещавам да донеса мезе-изненада за бирата от тук. :beer2:
arogance

Мнение от arogance »

Ako някой се сети и може да ми прати смс, че да не забравя, ще дойда.
Мерси
Публикувай отговор