Мерси на всички

а ферма за крокодили ще правиш ли в Монреал?Krokodil4o написа:Съжалявам ,че не се събирате никъде. Ние идваме от Австралия и там се събирахме ,та за това питам .
Жалко , разочарована съм....
kurta007 написа: Жени ,ти щом мислиш/макар да стана ясно че не ти се отдава много/ ...
mwanza написа: ако си на социал и деливъри си там форевър.
Еййййй, верно имаше един такъв образ. Василий ли беше? Затри се някаъде, дали не го е изял някой крокодил?poumpy написа:а ферма за крокодили ще правиш ли в Монреал?Krokodil4o написа:Съжалявам ,че не се събирате никъде. Ние идваме от Австралия и там се събирахме ,та за това питам .
може да си почерпила опит от един ваш съгражданин там, който щеше да прави крокодилена ферма при нас на север...
А ти що не му прасна един по канчето когато няма свидетели?KVS написа:Дънди, не искам да виждам никого. Българин ми направи реклама в кофито, че съм алкохолик и че всяка вечер пия по близо кило концентрат. Същия каза на супервайзера ми, че съм бил крал пари от оборота ... Та даже дойде при мен и гордо ми съобщи, какво е направил![]()
Нямам думи ...
Кроки, не се натъжавай! Това, че досега не са се събирали, не означава че в бъдеще не можем да организираме нещо. Ти се оглеждай за тамошния вариант на 'Албата' (бирарията за 'сбирки' във Варна), а аз като се домъкна, обещавам да се съберем и thebull ще изнудим да дойдеKrokodil4o написа:Съжалявам ,че не се събирате никъде. Ние идваме от Австралия и там се събирахме ,та за това питам .
breй, абе голяма държава е туй Канада, щом от Австралия почнаха да идват насам...Krokodil4o написа:Съжалявам ,че не се събирате никъде. Ние идваме от Австралия и там се събирахме ,та за това питам .