Мерси на всички
Купон в Монтреал
- 
				Krokodil4o

Купон в Монтреал
Здрвейте , искам да питам къде се събират българите в  Монтреал ? 
Мерси на всички

Мерси на всички
- 
				Krokodil4o

а ферма за крокодили ще правиш ли в Монреал?Krokodil4o написа:Съжалявам ,че не се събирате никъде. Ние идваме от Австралия и там се събирахме ,та за това питам .
Жалко , разочарована съм....
може да си почерпила опит от един ваш съгражданин там, който щеше да прави крокодилена ферма при нас на север...
Дънди, не искам да виждам никого. Българин ми направи реклама в кофито, че съм алкохолик и че всяка вечер пия по близо кило концентрат. Същия каза на супервайзера ми, че съм бил крал пари от оборота ... Та даже дойде при мен и гордо ми съобщи, какво е направил  

Нямам думи ...

Нямам думи ...
Избийте балъците и тарикатите сами ще измрат!
						kurta007 написа: Жени ,ти щом мислиш/макар да стана ясно че не ти се отдава много/ ...
mwanza написа: ако си на социал и деливъри си там форевър.
Еййййй, верно имаше един такъв образ. Василий ли беше? Затри се някаъде, дали не го е изял някой крокодил?poumpy написа:а ферма за крокодили ще правиш ли в Монреал?Krokodil4o написа:Съжалявам ,че не се събирате никъде. Ние идваме от Австралия и там се събирахме ,та за това питам .
може да си почерпила опит от един ваш съгражданин там, който щеше да прави крокодилена ферма при нас на север...
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Kоя е Aлберта?
А ти що не му прасна един по канчето когато няма свидетели?KVS написа:Дънди, не искам да виждам никого. Българин ми направи реклама в кофито, че съм алкохолик и че всяка вечер пия по близо кило концентрат. Същия каза на супервайзера ми, че съм бил крал пари от оборота ... Та даже дойде при мен и гордо ми съобщи, какво е направил![]()
Нямам думи ...
Кроки, не се натъжавай! Това, че досега не са се събирали, не означава че в бъдеще не можем да организираме нещо. Ти се оглеждай за тамошния вариант на 'Албата' (бирарията за 'сбирки' във Варна), а аз като се домъкна, обещавам да се съберем и thebull ще изнудим да дойдеKrokodil4o написа:Съжалявам ,че не се събирате никъде. Ние идваме от Австралия и там се събирахме ,та за това питам .
Хмбе, как да не се събирате, аз си спомням някъде из форума писахте как веднъж сте се събрали в църквата...Не ми се рови сега.
Кроки, задочно наздраве
- Lub0
 - Обратна връзка:

Човек се събира с приятелите си по ресторанти, барове, вили, къщи, апартаменти и т.н. Масовките сме ги забравили одавна... Споко и вие като дойдете ще си направите среда и ще се забавлявате...

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
						###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- 
				Krokodil4o

breй, абе голяма държава е туй Канада, щом от Австралия почнаха да идват насам...Krokodil4o написа:Съжалявам ,че не се събирате никъде. Ние идваме от Австралия и там се събирахме ,та за това питам .
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
						Ква църква бе, те нямат църква  
.
Крокодилчо, ако се беше кръстила писанка например, можеше и да се съберат
  ... 
Не въ е срам, толкова кръчми да имат и да не се събират ...
Ела в Торонто, ще се съберем
 ...
В заключение ще кажа че тази тема е много типично българска и ми е много уютно в нея, не знам за вас
 ...

Крокодилчо, ако се беше кръстила писанка например, можеше и да се съберат
Не въ е срам, толкова кръчми да имат и да не се събират ...
Ела в Торонто, ще се съберем
В заключение ще кажа че тази тема е много типично българска и ми е много уютно в нея, не знам за вас
Циганите - на Сатурн !
						Кроки, не страдай толкова. 
Не знам къде живееш в Австралия и колко сте българите в там.
В Канада сме доста. В Торонто - над 40000, в Монреал над 15000. Просто няма как да се събират всички.
Както каза Любо - като мине малко време си намираш кръг от приятели и с тях си се събирате.
Иначе от време на време се организират масовки, на тях може да отиде всеки. Обаче на тия масовки понякога се случват и доста неприятни сцени (сбиване, викане на полиция, счупени глави и т.н.)

Не знам къде живееш в Австралия и колко сте българите в там.
В Канада сме доста. В Торонто - над 40000, в Монреал над 15000. Просто няма как да се събират всички.
Както каза Любо - като мине малко време си намираш кръг от приятели и с тях си се събирате.
Иначе от време на време се организират масовки, на тях може да отиде всеки. Обаче на тия масовки понякога се случват и доста неприятни сцени (сбиване, викане на полиция, счупени глави и т.н.)
Защо предпочитат Квебек?
Kоя е Aлберта?
Kоя е Aлберта?