Ново за удостоверението от КАТ!
Ново за удостоверението от КАТ!
От скоро Българското посолство в Торонто издава удостоверения от КАТ, необходими за установяване на шофьорския стаж, за много кратки срокове: 1 ден = 30 долара, 3 дни = 15 долара, плюс 8 долара за молбата. Носете си БГ шофьорски книжки (не съм сигурна дали е абсолютно задължително. На мен лично ми я искаха, обаче преди мен жената беше забравила да си я донесе).
-
- Обратна връзка:
Най накрая след като ми загубиха мн време, доста пари и много много нерви се сетиха че можело. Аз съм сигурен че можеше и преди но поради безхаберие не го правеха. Особенно една служителка на гишето като че ли нарочно ти вадеше нервите. Много .............................. жена . Иначе консула ,поне замазваше нещата, нищо че не вършеше работа и той. 

Re: Ново за удостоверението от КАТ!
Цитират ли нарушенията в този документ или не.В смисъл:" Няма нарушения" или"Има следните нарушения"...doreto написа:От скоро Българското посолство в Торонто издава удостоверения от КАТ, необходими за установяване на шофьорския стаж, за много кратки срокове: 1 ден = 30 долара, 3 дни = 15 долара, плюс 8 долара за молбата. Носете си БГ шофьорски книжки (не съм сигурна дали е абсолютно задължително. На мен лично ми я искаха, обаче преди мен жената беше забравила да си я донесе).