Да се учим, да работим,
да строим живота имигрантски!
Гордо знаме ни е мама кенга,
пръв учител мама кенга!

* в Квебек децата имат право да работят на 12 г.
mama_kenga, ти на гласуване ли поставяш въпроса?mama_kenga написа:Темата е породена орт една друга тема, в която разни жени обясняват как са избрали да си стоят в къщи и да си гледат децата. Т.е. не работят и така 5-10 -15 години. Също така обясняват как мъжете им се претрепват от бачкане, не си виждат децата с дни, предполагам и жените толкова виждат, и парите не им стигат.
А, забравих да кажа, че те непрекъснато се развиват интелектуално ( според тях си) , четейки книги по психология и възпитание на деца. Как ви се струва тази ситуация - жената в къщи ли трябва да стои или пък да си организира по-добре времето и да гледа деца и ходи на работа едновременно.
Муа-ха-хааааааLinko написа:Ами ти си точно един от тях. Защото именно този тип мъже си търсят девици докато са ергени. Именно според тях жената трябва да "познае" (библейско понятие) мъжа си в брачното легло и след брака да се занимава единствено с домакинството и грижите за децата.Hullman написа:Нека кажем че има такива мъже на които им е кеф жените да си седят в къщи?
Не знам дали ще съм жив да видя, ама ти жена си партньор в бизнеса няма да направиш никога. Абсолютно съм сигурен в това. По-несигурното е дали изобщо някога ще имаш жена. Щото девиците днес са към 12-13 годишни и за мъж над 40-те това си е чиста педофилия. И вместо пред олтара такива мръсници застават обикновено пред съдията.
ти себе си ли имаш предвид ?Hullman написа:Дежурните експерти пак се изказаха но не отговориха на зададените въпроси.
Я ми покажи къде точно ви се дава наставления за прекарване на семейното време, че аз не го намирамpoumpy написа:..... а не да ни даваш наставления как да си планираме СЕМЕЙНОТО време, приходи и грижи за децата....
Чакай сега - кое е далече от истината: че Хъл не е женен? Или че няма да направи жена си бизнес-партньор? От изписаните досега латино-саги става ясно, че ти си едниствения бизнес-партньор на Роберто Хълмансио и ти самата твърдиш че не сте гаджета, да не говорим за женени? Кое тогава е далече от истината? Може би това, че 40 годишен+малолетна девица=педофилия?iliana написа:Муа-ха-хааааааLinko написа:Ами ти си точно един от тях. Защото именно този тип мъже си търсят девици докато са ергени. Именно според тях жената трябва да "познае" (библейско понятие) мъжа си в брачното легло и след брака да се занимава единствено с домакинството и грижите за децата.Hullman написа:Нека кажем че има такива мъже на които им е кеф жените да си седят в къщи?
Не знам дали ще съм жив да видя, ама ти жена си партньор в бизнеса няма да направиш никога. Абсолютно съм сигурен в това. По-несигурното е дали изобщо някога ще имаш жена. Щото девиците днес са към 12-13 годишни и за мъж над 40-те това си е чиста педофилия. И вместо пред олтара такива мръсници застават обикновено пред съдията.
Толкова си далеч от истината че няма на къде
това дали и двамата родители в семейство с ДЕЦА, работят или само единия, директно влияе на времето в семейството. Той защитава тезата, че жената не трябва да се съобразява с това и да си бачка, ане да слуша мъжа си или да си гледа децата....ergo ни казва как е добре да се планира семейното време....iliana написа:Я ми покажи къде точно ви се дава наставления за прекарване на семейното време, че аз не го намирамpoumpy написа:..... а не да ни даваш наставления как да си планираме СЕМЕЙНОТО време, приходи и грижи за децата....
Ама по този начин казано се подразбира и другото - ако не й е кеф, не бачка а си стои в къщи. А това именно се осъжда от mama_kenga, която уж ти подкрепяш.Hullman написа:А сега добави и "ако така и е кеф на нея" ( да бачка ) и ще заприлича на какво е казал Хълман.Той защитава тезата, че жената не трябва да се съобразява с това и да си бачка,