Относно медицинските

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
kapitanovn
Обратна връзка:

Относно медицинските

Мнение от kapitanovn »

Здравейте съфорумци! Първо да се похваля и аз, че получих медицинските :D ! Дотук добре ама пак възникнаха някои въпроси.
В листчетата пише да си носим по две снимки, обаче на самите формуляри има щипнати с телче по две снимки :shock: , та това ли са изискваните снимки или трябва да нося още две?
И още нещо дадени са адрес и телефон на Грийнберг и МОМ. Аз мислех че МОМ е само нещо като инспекторат за този тип медицински, а за самите изследвания търсим Гр. и Вита. Така ли е и има ли значение в коя клиника ги правим (примерно в едната става за три часа, в другата си отива цял ден). Моля помогнете с някой съвет! :beer:
Кое си требе, оно си сака!
elinor
Обратна връзка:

Мнение от elinor »

За медицинските се свързваш с МОМ - казваш им коя клиника предпочиташ, за кой ден и час. Имай предвид, че изследванията се правят само сутрин. Те ти записват предпочитанията и ти искат телефон за обратна връзка . До час ти се обаждат да ти потвърдят свободен ли е деня и часа в съответната клиника. Аз си платих по банка и пратих по факса в МОМ формуляра и платежното. Така че въобще не ми се наложи да ходя там. Медицинските си направих в Грийнберг. Много съм доволна. Минах за около час и половина, дори накрая ме помолиха да си изчакам резултатите. На място ми казаха че всичко е наред.
Две снимки трябва да носиш ако от Букурещ са пропуснали да ти ги сложат. Щом имаш прикачени, други не ти трябват.
Не забравяй да пиеш много вода преди изследванията и всичко ще е наред.
Успех и попътен вятър
kapitanovn
Обратна връзка:

Мнение от kapitanovn »

Благодаря Елинор!
Насрочих се за 18.3 в Грийнберг, ай дано всичко да е ок :D
OTB0pk0T0
Обратна връзка:

Резултати

Мнение от OTB0pk0T0 »

Само искам да добавя че като ви кажат от Гринберг или Вита ОК на изследванията, това не означава че няма проблеми оттук нататък... нали, някой да не се заблуди, ОК се получава от Виена най-малко 1 седмица след прегледа.А наистина от самата клиника на момента също казват тяхното си мнение.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Да бре Отворко знаем ама някак си по спокойно се чака ако поне от тук ти кажат че си наред :D
Изображение
kapitanovn
Обратна връзка:

Re: Резултати

Мнение от kapitanovn »

OTB0pk0T0 написа:Само искам да добавя че като ви кажат от Гринберг или Вита ОК на изследванията, това не означава че няма проблеми оттук нататък... нали, някой да не се заблуди, ОК се получава от Виена най-малко 1 седмица след прегледа.А наистина от самата клиника на момента също казват тяхното си мнение.
Аз да вмъкна още едно въпросче :) : за ОК се обаждаме в МОМ или се чака писмо от Виена?
Всъщност две въпросчета; в клиниката се оставят оригиналите на формуляра дето го пратиха от Букурещ или да взема да си направя някое и друго копие?
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

3 седмици след мед се обаждаш в МОМ да ти кажат отговора, на тях също пращаш и копие от Медицинските формуляри - това трябва да са ти го казали когато им си се обадил за дата ( ние също сме на 18.03 в Грийнберг) А с оригиналите отиваш на самия преглед
Айде успех :D
Изображение
Публикувай отговор