Тъй като живея в Кебек , правя това, което е прието тук и нямам грижи. Ти постъпвай както си искаш и си разсъждавай кое е нормално и кое не - не ми пречи. Само после са ми досадни мрънкниците и воплите как нямало градини.dartcherniat написа:А защо си записваш детето още преди да се е родило ? И това нормално ли е според теб ?mama_kenga написа:Та отново твърдя, че проблем с градините няма - проблемите са в главите( манталитета ) на майките.
Детска градина в Монреал
Я аз да кажа. Аз търся от август-септември. В районана на пазара Аtwater или центъра. Бебето ще бъде на една година.mama mia написа:......
Сега по въпроса-който търси място за детето си нека да каже за кой квартал,колко е години малкото и т.н. за да можем да даваме конкретни предложения,а не само да се караме за едно или друго.
По принцип е в списъка на градините около нас, но за сега места няма.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
-
А защо е така е прието ? Защото няма проблем ли ?mama_kenga написа:Тъй като живея в Кебек , правя това, което е прието тук и нямам грижи.
Егати доводите. Айде всички да си заровим главите у песако и да викаме нема проблем , то просто така е прието.
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
дани д би ли коментирала по същество изказаното ми мнение ,че в детските градини в Канада децата нямат креватчета ,а спят направо на земята на дюшечета и в много от тях се хранят също на пода ,а не на маса.така ли е или не ,а това ,че децата са щасливи и доволни да посещават детските градини не го отричам,най малкото защото нямам лични впечетления.
ако не си информирана или нямаш мнение по въпроса не ми отговаряй,подобре ще е да не кажеш нищо отколкото нещо за което никой не те пита.
ако не си информирана или нямаш мнение по въпроса не ми отговаряй,подобре ще е да не кажеш нищо отколкото нещо за което никой не те пита.

значи заради печалба на площ да правим компромис със здравето,хигиената и комфорта на децата.не знаех обаче ,че в европа също ги хранели от земята за да пестят площ.
чипа история,а като си припомня само ,че в различните на кебек провинции в канада чарджат родителите на децата с по една хилка на месец за да им осигурят това удобсто -печалбата на площ
чипа история,а като си припомня само ,че в различните на кебек провинции в канада чарджат родителите на децата с по една хилка на месец за да им осигурят това удобсто -печалбата на площ

Ми не си се интересувал и затова не знаеш. Здравето няма да ти пострада от това ,че спиш на дюшек на пода. Градините , които аз съм виждала ядат на маса.
Радой Ралин
Радой Ралин
В останалите страни членки на Г8 , децата по градините също спят на земята на дюшек. Явно това е бил критерия да станеш член.bateto написа:бе кво ми говориш,те и афганистанските опълченци по пещерите ги даваха по телевизията как спят на легла ,а не на пода.
за деца говорим ира ,а не за прасета.нима смяташ за допустимо това да се случва в държава членка на Г8 ,гордеейки се с Рекламата си за най приятно место за живеене.Шок
Изключение прави само Русия.
Последно промяна от IRA на Сря Мар 05, 2008 8:45 pm, променено общо 1 път.
Радой Ралин
Радой Ралин
Кримон, ти имала ли си деца, ходили в детска градина тук в Кебек, че си толкова отворена и така добре ги разбираш.
ОО така ли било за децата след 3 години - леле, как не сме го разбрали. Нашата дъщеря ( 4 г. и 4 месеца) пък си спи по 2-3 часа всеки следобед и то без да я врънкаш.
Ох, ужасно се притеснявам - да не би да е болно детето ми, или пък нещо друго не му е наред?

ОО така ли било за децата след 3 години - леле, как не сме го разбрали. Нашата дъщеря ( 4 г. и 4 месеца) пък си спи по 2-3 часа всеки следобед и то без да я врънкаш.
Ох, ужасно се притеснявам - да не би да е болно детето ми, или пък нещо друго не му е наред?