куфари
- stefan19704
куфари
Два от куфарите ми са молко по големи по обем от максимално разрешените 168см винаги ли ги замерват и теглят на летището или мога да мина метър.Багодаря.
kg
Да теглото е важно, не се тревожи за размера 

Re: куфари
Купи си 2 прости сака за по десетина лева. Увий ги във фолио на аерогарата преди тръгване и ще спестиш един два килограма за още ена бутилка ракийка.stefan19704 написа:Два от куфарите ми са молко по големи по обем от максимално разрешените 168см винаги ли ги замерват и теглят на летището или мога да мина метър.Багодаря.
Сиренето е безплатно само в капана.
Re: куфари
Абсолютно!mouse написа: Купи си 2 прости сака за по десетина лева. Увий ги във фолио на аерогарата преди тръгване и ще спестиш един два килограма за още ена бутилка ракийка.
Тия два куфара тук само ще ти пълнят гардероба.
Избийте балъците и тарикатите сами ще измрат!
kurta007 написа: Жени ,ти щом мислиш/макар да стана ясно че не ти се отдава много/ ...
mwanza написа: ако си на социал и деливъри си там форевър.
- stefan19704
-
- Обратна връзка:
На "глобата" и викат "свръхбагаж" = 50 кинта на парче
Всички куфари се теглят. Гледай да са по 22-23кг (виж изискванията на твоята авиокомпания). Ако наистина ти се събере повечко багаж, поне се помъчи да го "надиплиш" в 1-2 от куфарите, достигайки максимума-32кг., така поне ще знаеш , че ще платиш само за 2 куфара повече. По-добре 1-2-3 куфара на мах., отколкото всички да са по 25-26кг.

Всички куфари се теглят. Гледай да са по 22-23кг (виж изискванията на твоята авиокомпания). Ако наистина ти се събере повечко багаж, поне се помъчи да го "надиплиш" в 1-2 от куфарите, достигайки максимума-32кг., така поне ще знаеш , че ще платиш само за 2 куфара повече. По-добре 1-2-3 куфара на мах., отколкото всички да са по 25-26кг.
Ако искаш да промениш света, започни първо от самия себе си!
плаща се на парче, което тежи повече, тоест ако имаш 6 парчета по 25 кг ще платиш 6 пъти свръх багаж. ако имаш 4 парчета редовни и две по 29 кг ( пак 150 общо ) ще платиш само 2 свръх багаж.zaia написа:Не се ли плаща определена сума на килограм свръх багаж? Т.е. няма значение къде е в повече, а колко е в повече?..
Здравейте,
Според мен всичко зависи от лелката на гишето на аерогара София. Наши приятели са минали метър с доста килограми отгоре, но нас ни накараха да вадим от саковете, защото свръхбагажа се плащал само, ако бил отделно опакован!?!? Така че аз лично бих ви посъветвала да мерите с половин килограм под изисквания лимит (везните на аерогарата мерят малко отгоре) и да не рискувате със свръх багаж. Пратете си карго - спестява нерви и пари (определено е по-евтино на килограм от свръх багажа). Куфарите, които не отговарят на изискванията вероятно могат да бъдат заменени.
Лек полет
Според мен всичко зависи от лелката на гишето на аерогара София. Наши приятели са минали метър с доста килограми отгоре, но нас ни накараха да вадим от саковете, защото свръхбагажа се плащал само, ако бил отделно опакован!?!? Така че аз лично бих ви посъветвала да мерите с половин килограм под изисквания лимит (везните на аерогарата мерят малко отгоре) и да не рискувате със свръх багаж. Пратете си карго - спестява нерви и пари (определено е по-евтино на килограм от свръх багажа). Куфарите, които не отговарят на изискванията вероятно могат да бъдат заменени.
Лек полет