бг консулството - нови "тарифи"
бг консулството - нови "тарифи"
здравейте,
не знам дали скоро на някой му се е налагало да заверява документи в бг консулството, но те имат нови "тарифи". с цел подобряване на обслужването може би, печатите който слагаха на гишето сега струват двойно ако искате да стане за 3 дена, тройно за 1 ден и четворно за 4 часа. като на всичко отгоре се опитват да ви задържат документа за самоличност за 3 дена за да можел консула да го провери
като оставим абсурдността на цялата процедура, всичко това има своя положителен отенък защото ме наведе на мисълта, защо ходя да си заверявам документите точно там и да финансирам държавната мафия вместо да отида до първия нотариус на улицата
надявам се да съм спестил малко нерви и време на някой от вас
не знам дали скоро на някой му се е налагало да заверява документи в бг консулството, но те имат нови "тарифи". с цел подобряване на обслужването може би, печатите който слагаха на гишето сега струват двойно ако искате да стане за 3 дена, тройно за 1 ден и четворно за 4 часа. като на всичко отгоре се опитват да ви задържат документа за самоличност за 3 дена за да можел консула да го провери
като оставим абсурдността на цялата процедура, всичко това има своя положителен отенък защото ме наведе на мисълта, защо ходя да си заверявам документите точно там и да финансирам държавната мафия вместо да отида до първия нотариус на улицата
надявам се да съм спестил малко нерви и време на някой от вас
Който може нещо - го прави, който не може - учи другите, който не може да обучава - ръководи.
на границата
Ако ти трябва за излизане от БГ Гранична полиция в Българско няма инфо за този "нотариус от улицата" и не го признават /поне така се оправдават/ 

"В живота не винаги можем да имаме това, което искаме,но нищо не се знае"
Мерси за отговораsasho71 написа:aaa da бе, те наш ли колко ги интересува какво си написал в пълномошнотоПишеш си го сам, там ти удрят печата само. Ама тарифата са я дигнали доста, беше 12$, сега била тройна, както някой каза по-горе

"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!