Преуспелите в Ca колко пъти сте бли на почивка?????????????

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Hullman

Мнение от Hullman »

Пепон като те чета разбирам че в главата ти е същия миш маш като на управниците в БГ.
Или имаш ценни земи за продаване и нямаш завод или имаш модерен завод и нямаш земи за продаване.
Това което имат сега са ето такива работници като човека от снимката които пасват точно на състоянието на завода и на цялото положение в държавата.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Аз тука съм си на почивка вече толкова години, за вас не знам :)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Hullman написа: Фирма която печели добре плаща на работниците си добре.
Погледни го човека.Козината около качулката е спластена като на бездомно куче. Ти с такава качулка ли ходиш? Така ли изглеждат служителите на Opel, на Philips, които също имат футболни отбори?
Аре сега, и на този му плащаха добре някъде из Рапид Виена ли, ко беше.
Изображение
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Чи кво му е на Трифончо, той така си изглежда и точно след като се изкъпе :lol: ... ( не че съм виждала, де :shock: :) )
Циганите - на Сатурн !
Hullman

Мнение от Hullman »

Първо Трифон има брада за разлика от човека на снимката.
Второ дрехите на са му мръсни и козината на качулката му не е спластена като на бездомно куче козината.
kralimarko

Re: Преуспелите в Ca колко пъти сте бли на почивка??????????

Мнение от kralimarko »

ivailo1968 написа:Сто некои не каже колко пъти е бил на ски на почивка
излизал с гадже на ресторант кино
возил се е в различни коли

ИЛИ се е забавлявал а
Сто ме размивате с теи смешни канадкси заплати
Като теглите черта та кво виостава
Аз зимах 19 / h и
Мечтаех за кола в тая супер Canada дето е пишете а се водеше добра заплата
Колко от вас зимат добри пари сто ме размивате

Батето ви каза истината запомнете винаги ще бъдете емигранти и сте мечтаете да не сте данеговорим за езика винаги сте го фъфлите нема да вие като бг езика

Единственото е сппокойствието и малко сигурноста в работа за сметка на всичко останало
здрасти пич ,пища ти от Буенос Аирес .няма6 идея за какво става въпрос.........
bateto

Мнение от bateto »

малей,как я караш в столицата на миниджупите с :cry: жена си. :D
dartcherniat

Re: Преуспелите в Ca колко пъти сте бли на почивка??????????

Мнение от dartcherniat »

Поредната смешна тема :) Ама да отговорим, че човека пита :)

Сто некои не каже колко пъти е бил на ски на почивка- Всеки уикенд на различен курорт на ски. Ти знаеш ли колко има коло Монтреал +-250 км? 1 седмица в УСА и 2 седмици в Европа на година .
излизал с гадже на ресторант кино- мин 2 пъти на седмица , кино по рядко ,че ми писна от тъпи филми.
возил се е в различни коли - не се возим , а ги караме. 3 броя до сега , като не са 7-8 годишни брички : :D

Като теглите черта та кво виостава - остава достатъчно.

Аз зимах 19 / h и - абе тия смешки от де ги взе . Това от кога е добра заплата.

Колко от вас зимат добри пари сто ме размивате . Какво е добри пари ?

Много е весело, когато някой се върне в Бг и вземе да пише в Форума колко е по-добре е там, щото ходи до Бански и Пампорово и до Австрия (където м/у другото е по-евтино от Банско). Аз му вярвам на човека, щом си мисли че 19$/х е добра заплата :D За него 100% е по-добре в бг . Ама не сме всички като него. :lol:
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
bateto

Мнение от bateto »

и аз споделям мнението ,че 19д. на час не е добра заплата,макар и за 955 от българската имиграция да е недостижима цел и постоянно задавам въпроса-дайте да видиме кои професии и при какви обстоятелства изкарват тия пари и кой работи за тия пари и по вече за да не се заблуждават кандидат излъганите камилчета от сл. бряг
аз започвам така -освен шофьори и дюлгери за които не е нужна местна квалификация ,всички останали е задължително да минат през местни колежи или вузове или проф училища за да стартират на 15-16д
изключвам компютърджиите ,те нека да си замълчат ,за тях правилата на играта тук са други.
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

bateto написа:и аз споделям мнението ,че 19д. на час не е добра заплата,макар и за 955 от българската имиграция да е недостижима цел и постоянно задавам въпроса-дайте да видиме кои професии и при какви обстоятелства изкарват тия пари и кой работи за тия пари и по вече за да не се заблуждават кандидат излъганите камилчета от сл. бряг
аз започвам така -освен шофьори и дюлгери за които не е нужна местна квалификация ,всички останали е задължително да минат през местни колежи или вузове или проф училища за да стартират на 15-16д
изключвам компютърджиите ,те нека да си замълчат ,за тях правилата на играта тук са други.
:D Я кажи колко хора ходят гладни из Кебешко за тия 19 кинта :wink:
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

Бате, това 955 какво е и от какво е. :lol: :lol: :lol:
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

Smart Dust написа:Бате, това 955 какво е и от какво е. :lol: :lol: :lol:
955 това е масонски код по кебешко :wink:
bateto

Мнение от bateto »

да се чете 95% :D
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

bateto написа:да се чете 95% :D
А подписът НЕ се ЧЕТЕ :lol: Ти що не въртиш тръко днеска ами дращиш тука бисери разни. Да не ти е замръзнала манивелата :D
bateto

Мнение от bateto »

който бачка петък следобед му умирал началника. :D
Публикувай отговор