Всички ли получихте баркодове?
-
- Обратна връзка:
Здравейте, вчера най после получих имейл след многократни запитвания до Букурещ в които ми отговарятqче молбата ми е в обработка и да задържа кореспонденцията с тях до минимум и още като им пиша да посочвам пълните си три имена ит.н. но това което ме притесни пишат да им посочвам и номера на досието, пък аз още несъм го получил тяхната....
Та се чудя дали това е техен стандартен отговор или BG пощи ми затриха писмото. Искам да питам дали някои
е имал същия проблем моля пишете.
Та се чудя дали това е техен стандартен отговор или BG пощи ми затриха писмото. Искам да питам дали някои
е имал същия проблем моля пишете.
-
Реших вече - дори и това да ми затлачи процедурата с още една година, от днес нататък ще ги спамя всеки ден с един и същ емайл, докато не ми отговорят или не ми пратят бар-код и/или медицински.Тотално ми писна вече, другата седмица може и да почна същото писмо на факс да им го пращам всеки ден.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
Доживях
Еееее след два емайла и един факс, най-сетне ми отговориха.И бар-код имам, и медицинските вчера пратени, обаче на домашния ми адрес, след като изрично съм посочил адрес за кореспонденция далеч по-сигурната пощенска кутия на фирмата в която работя... как така австрийците могат да ми пращат каквото трябва на указания адрес, мамалигите не могат... балкански синдром... айде сега ходи до пощата, обяснявай че за нищо на света не можеш да си позволиш да се изгубят тези формуляри, и търси начин да си ги получиш при поискване, а не да ги забият в общата пощенска кутия на един от трите входа в нашия блок... Но, все пак за статистиката - и аз имам баркод.Успех на всички други чакащи.Изводът е - пишете на румънците, ако трябва всеки ден.Нека ви благодарят че държите кореспонденцията си с тях до минимум, като искат минимум кореспонденция, да отговарят на емайлите си, не да дремят по гишетата.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
-