Среща във Варна - 02/Март/2008 - Неделя

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
thebull

Среща във Варна - 02/Март/2008 - Неделя

Мнение от thebull »

Уважаеми съфорумници, както обикновено в бирария Алба долу в мазето при мишките и буболечките ще се съберем. Освен това предстои и национален празник, така че повода е още по-хубав. Бъдете здрави, и като идвате да носите на бира.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

П.С. Ако някой иска да дойде, но не знае как да ни намери още да ми пише лично съобщение.
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Забравих:
ЧАС НА сБИРКАТА 18:00.
Sodar

???

Мнение от Sodar »

Май няма голям интерес или просто никой не пише!!!
Аз и приятелката ми, имаме желанието да дойдем на срещата, но ако има някой който да я подвърди ще съм му благодарен.
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Не така.
Какво да пишат хората? Че ще дойдат ли? Ми ако не дойдат наистина? Няма смисъл да се пише нищо, който дойде да дойде. Винаги сме 4-5 човека най-малко.
rrasing

Мнение от rrasing »

:beer: :beer: ok
Caramel

Мнение от Caramel »

Ние също искаме да дойдем обаче как ще ви намерим?
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Бъдете в 18.00 на входа на Алба. Аз ще дойда там в 18.00 - 18.05. Мове да бъдете вънка или вътре на входа, както ви е удобно. Чао за сега.
Публикувай отговор