казана дума ,хвърлен камък.плюс това новата ни концепция се радва на доста голям интерес поне съдейки от личните съобщения които получавам.та в тоя смисъл искам да заявя на почитателките на нашето изкуство които имат интерес ,че компромиси няма да правя ,всички под ножа ,или учат гюбека и си минават както всички останали изпита или няма клуб по

танци.единственно ще направя изключение за потребителката с кодово име АППЛЕ и ще и се отзова на горещата и молба да и стана нещо като прайвът инструктор за да я подготвя за изпита ,защото по особен начин някак си спечели личните ми симпатии ,като за пръв път ще наруша принципа си да не омесвм личните със служебните задължения,но моля аудиторията да ме разбере правилно,макар и да съм от стомана и аз съм човек.
даже поех ангажимент до нейното пристигане на аерогарата да се приведа в приветлива за окото форма ,като за целта на първо време смятам да се обърна към ПР агенция която малко да ми оправи поведението и държанието на публични места след което се заемама със здрав фитнес минимум 2 месеца докато саля биреното си коремче поне на половина и накрая ,накрая макар и да ми се наложи да направя най големия компромис със себе си само и само да доставя удоволствие от присъствието си на избраната от мен фаворитка АППЛЕ ще си обръсна мустаците и ще си подстрига плитката.
вие какво бихте казали относно моя план ,заслужава ли си само и само да спечеля сърцето на жената на мечтите ми да се лиша от тези си мъжки достойнства.