На теб за какво ти еsasho71 написа:
и за какво ти е? че и аз търся, ама не питайte за какво ми е? Понякога го пишат bacon.

На теб за какво ти еsasho71 написа:
и за какво ти е? че и аз търся, ама не питайte за какво ми е? Понякога го пишат bacon.
Човече, това правя и в момента. При руснаците пушената сланина е 12.50$ и последната им партида е супер...paco70 написа:миналата седмица си купихпушена сланина, от руския магазим по вън хорн,до метро пламондон.магазина се казва креизи крис има и много добри салами.
пушена сланина-13.00$ но беше супер с червено винце и праса.има и обикновена но не видях коклко струва.
Риба код ли? Треска ли така се превежда? Черен дроб от треска купувам за салата. Иначе е прекалено мазен и прекалено малко.anxeli написа:Остави сланината, ами украинската халва, не може да се мери ни българска ни турска с нея, най-вече от село Черняхивка, Кировоградска област. Вчера я довършихме
.
Много ми е смешно понякога, трябваше на другия край на планетата да отидем за да опитаме качествени руски неща. Още ми харесват натуралните им шоколади, кефира и консервирания дроб от риба код, много вкусен на сандвич, а и фрашкан с омега3
!
Джой, казах ли тивече, да не се повторя. За Коелда бяха направили и сладкиш Муравейник, с такава радост отнесох една кутия
, на вкус беше като сладък салам, като парчета бисквити споени с нещо си, очаквах нещо по-интересно, не го бяха докарали ...
Става по-качествено със студена свинска мас (то не че не сланина и това, ама някак си агрегатното състояние е подходящо). Предполагам че ще да е и по-евтино, пък на кубинките им е все тая как е на вкусedelwais написа:за да си намажа кубинките, да не пропускат вода зимъскаsasho71 написа:и за какво ти е? че и аз търся, ама не ме питай за какво ми е?
kapitanovn, това с кубинките беше майтапkapitanovn написа:Става по-качествено със студена свинска мас (то не че не сланина и това, ама някак си агрегатното състояние е подходящо). Предполагам че ще да е и по-евтино, пък на кубинките им е все тая как е на вкус
+ аз лично на 14-ти ще празнувам Трифон Зарезан...а сланинка с праз ако види направо ще откачи
Стресна ме бе жена. Изобщо не ми беше минало и на ум да пробвам.IRA написа:Мъжът ми купува от Крейзи Крис най-редовно сирене, ама не винаги е хубаво. Понякога да, понякога си е направо гадно. Поне това на буците. Искайте да го пробвате преди да купите.черния хляб е хубав, поне аз го харесвам.