Относно БЮРОКРАЦИЯТА в Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Rigor

Относно БЮРОКРАЦИЯТА в Букурещ

Мнение от Rigor »

Здраси значи. Ноември месец 2007 г. получих баркодовете и формулярите за медицински, в които обаче имаше и една декларация (ИММ0008) в която пише, че за деца от предишни бракове ако няма допълнителни данни във вторите документи няма да могат да дойдат с мен за в будеще. Имам дъщеря, която по съдебно решение родителските права са на майка й. Два месеца питах В Букурещ, кой трябва да атестира декларацията, защото имаше и такъв ред и на 25.01.2008 г. ми отговориха , че не е необходимо никой да я атестира (на същата дата получих отговор и във форума) и още същия ден я изпратих. Обаче на 28.01.2008 г. получих пояснение към тая Декларация в което пишеше, че ако след време реша да взема дъщеря си, и не съм написал подробности за нея в документите до Букурещ, никога няма да мога да я взема в Квебек даже и да получа родителски права. Междувременно на 05.02.08 минах успешно медицинските прегледи. Включвайки я обаче в документите тя ще получи покана за медицински преглед. Медицинските важат 1 год., а аз мисля, че ще мога да я вчема сле около 2 год. Някой сблъсквал ли се е с такава ситуация и как е подходил?
Публикувай отговор