Билети до българия

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
survivor

Мнение от survivor »

AnnaR написа:
survivor написа:www.lessno.com (cena v US dolari)
на този сайт, цените са наистина много добри. Проверих ги от София до Монреал за летния сезон и съм приятно изненадана. Вие самата ползвалили сте го или някой ви го е препоръчал само?
Единственото, което ме обърква е, че няма изискване или поне аз не го видях, кредитната карта да принадлежи на пътуващия. Не е ли малко странно, защото в другите сайтове е написано изришно, че не можеш да използваш кредитната карта на друг.
Този сайт ми е препоръчан от хора, които са го ползвали и не е имало проблеми. Чрез него намерих най-евтиния билет за този сезон, доста по-евтин от това което ми дадоха всички други подобни сайтове, включително сайтовете на авиокомпаниите, плюс Ева. Следващия най-евтин билет ми го предлагаше Ева, ама беше със 170-180 долара по-скъп. Саътът ми предложи вариант с Олимпик, ан определена дата, близо до тази която си бях избрала. Тогава аз отидох на сайта на Олимпик и видях че те дават билета на същата цена, един-два долара по-скъпо и понеже бях вече в сайта им, а и при тях цената ми се изчисляваше в канадски долари, ми беше по-лесно да го купя оттам. Но важното е че именно lessno.com ми даде тази идея.
За кредитната карта Пумпи е обяснил.
blondy

Мнение от blondy »

Taralejka,написах ти ЛС.Надявам се бързо да ми отговориш.
Публикувай отговор