Правилно. Но да не се бърка с тариката, защото тариката не оцелява тук. Не му минават номерата.IFF написа:Оцелява най-приспособимия!

Ами да така е.Аз затова питам какво е решил.heat написа:Tази стъпка е препоръчителна САМО ако смяташ да заемаш позиция, за която се изисква да си мембер. Иначе просто си плащаш членски внос за слава.IRA написа:
А към ордера на инженерите мислиш ли да кандидатстваш?
Започна ли процедурата? Колкото по бързо започнещ процедурата толкова по -добре. Ако те интересува мога да ти пратя задачите давани на някои изпити от последните години. Също ако имаш въпроси по процедурата питай, за ордера става дума.
Когато гроздето е високо лисицата казва, че кисело ...Beauty75 написа:..да си член на ордера на инженерите,или които и да е друг ордер-това е нож с две остриета! Така, че всеки решава за себе си дали да го прави или не!
Не мисля, че селска Алберта може да се сравнява по нито един параметър с Монреал, освен по това, че там има работа за трудоваци, които по собствено желание се самонастаняват в трудово-възпитателен лагер, като се лишават от духоен живот. Работа и в Монреал има достатъчно!dakel1 написа:Просто смени провинцията и ще си намериш работа!За съжаление си се озовал в най-стагнираната за работа провинция!Ако дойдеш в Алберта, ше те лапнат веднага , никой няма да те пита за местно образование или опит особено в строителството!Живяхме 2 години в Монтреал-загубихме си времето!Махай се час по-скоро от Кебек !
Íå âèíàãè ãðîçäåòî å êèñåëî, çàùîòî å âèñîêî, ïîíÿêîãà å êèñåëî äîðè êîãàòî å â ðúöåòå òè, è ïîðàäè òîâà ãî õâúðëÿø è ñè âçèìàø äðóãî íåùî, ïî-ñëàäêî.analgin написа:Êîãàòî ãðîçäåòî å âèñîêî ëèñèöàòà êàçâà, ÷å êèñåëî ...Beauty75 написа:..äà ñè ÷ëåí íà îðäåðà íà èíæåíåðèòå,èëè êîèòî è äà å äðóã îðäåð-òîâà å íîæ ñ äâå îñòðèåòà! Òàêà, ÷å âñåêè ðåøàâà çà ñåáå ñè äàëè äà ãî ïðàâè èëè íå!
Àç ïðåäïî÷èòàì äà ñè ïëàùàì ...
За това, че сте дошли тук неподготвени (без език, с допломи от задочния факултет на института в Горнонадолнище) , без никакво реално покритие сте си виновни сами. Аз лично никога не бих работил на изброените от теб места.Beauty75 написа:"Когато гроздето е високо лисицата казва, че кисело ... "
O.K. значи Аналгин е от тези лисици, които достигат гроздето на всяка цена, дори и на високо... било то сладко или кисело!
"Аз предпочитам да си плащам на ордера..."
Ами, пак съм съгласна, щом така искаш, плащай си....всеки има право на свободен избор!![]()
"Не мисля, че селска Алберта може да се сравнява по нито един параметър с Монреал, освен по това, че там има работа за трудоваци.....
Работа и в Монреал има достатъчно!"
Виждам, че рязко се разграничаваш от "трудоваците"...
Необходимо е уточнение само, че работата в Монреал е предимно за трудоваци, които да мият чиниите, да почистват офисите, да разнасят раклами, да работят в химическото чистене при отровите, да правят телемаркетинг, да работят във фабрики и заводи,където си тровят здравето, да чистят мръсните къщи на евреи или кебекари и т.н., като за това задалжително се изисква канадски опит поне 2 години, езици на перфектно ниво, препоръки и т.н. За заплащане от 8-9$. Не е ли смешно, а? По голямата част от хората, които са минали процедурата за да доидат тук с дипломи и трудов стаж, не искат да работят това, нали разбираш?
А и Алберта е с най-високия стандарт в Канада, ако ще и да ти се струва най-голямото село....