Идват празници,заедно с най-близките ,а малко след това идва и Новата година!
Пожелавам на всички всеки ден да бъде празник ,ужасно мъчително и изтощително Щастие,Здраве като Пирин планина и Любов предизвикваща цунами във нашите Сърца!
:partytime: :partytime: :partysmiley: :partytime: :partysmiley: :partytime: :partytime: :partysmiley: :partytime: :partysmiley: :partysmiley: :partysmiley: :partytime: :smlove: :liefde:
Весела Коледа и честито Рождество Христово, мили съфорумци!
Пожелавам ви всеки ден да се сещате, че в живота има много красота, която трябва да се изживее! Мир, любов, повече доброта!
И смело напред, дето се вика
И аз Драго ти пожелавам твоята майка да оздравее и на вас здраве и да осъществите Канадската мечта.А на всички българи в Канада много здраве,успехи и късмет в новата си родина и да се сбъднат желанията и мечтите си тук.
Ние вече сме си в България.
Чака ни отново отиване в Москва,към средата на Март месец.
Когато кацнахме на летище София,и чух Българска реч ми стана толкова мило.Разбрах,че където и да съм ще си остана Българин,може да си сменя гражданството ,но вътре в мен ще е Българско.
Виждам,че сме малко ,които си пожелаваме ,но важно е да сме качествени ,а не количествени
Пехливан,Благодаря :partytime:
Живи и здрави Драго , българи ке си умрем , но тук си се сблъскал с първият проблем - носталгията , като кацнеш в Канада може да чуеш бг реч да ти стане драго, Драго и като понечиш да заговориш отсреща .... Весели празници ! И по-добре подковано магаре от неподкован ат
Здравейте НА ВСИЧКИ! Аз живея в България и се подготвям (все още само психически) за Канада. Все още не съм решила 100%, но съм много склинна да го направя, пък друг е въпроса колко ще успея.
НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ВЕЧЕ В КАНАДА, желая много УСПЕХИ, КЪСМЕТ И КУРАЖ! Бъдете ДОСТОЙНИ И ГОРДИ, независимо всичко. Ние сме невероятен народ - умен, адаптивен, практичен. Е, не липсват и "издънки", но за щастие са малко, пък и няма нация в която липсват.
На онези, които тепърва ще тръгват, ЖЕЛАЯ УСПЕХ И ... всеки с късмета си. Всичко зависи от нас, но и КЪСМЕТА не е за подценяване.
В края на краищата където и да сме, важно е да не губим самочувствието, надеждата и корените си.
Dparo u TaHq написа:nadin ,да е честита Новата Година и Много успехи във всичко :krila: :specs: :nut: :beer2: :tuut: :smlove: :liefde: :love: :partytime: :partysmiley: