Цирк Солей едно разочарование

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
dartcherniat

Мнение от dartcherniat »

tochica написа:специално за салтимбанко не знам във вариете дали може да се види въздушно изпълнение като това на двете сестри , или дори само номера с катеренето в началото .
А това беше направо невероятно. Много са добри! Интересно как може някой да не оцени сложноста на изпълнението !

Сirque du soleil twins in trapeze act
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Аватар
vjd

Мнение от vjd »

Аз не бих могъл да оценя сложността на изпълнението, вероятно това може да направи специалист в областта, но мога да споделя какво въздействие е имало върху мен.Като цяло съм разочарован.Очаквах нещо по-различно и въздействащо.Не мисля, че хореографията беше нещо особено, нито пък костюмите.Знаехме, че това ще е акробатично шоу, затова и не очаквахме нещо друго, но мисля, че номерата не бяха нищо особено, с малки изключения.Дори на моменти ми доскучаваше.
Но ето че има и хора, на които им е харесало.Хора разни, вкусове различни.Определено смятам, че парите не си струват и рекаламата му е голяма.
canada2003

За цирка!

Мнение от canada2003 »

На нас също ни хареса даже и на дъщеря ми кояато е на 12 .Но и аз мисля че е ще е трудно да бъде разбрано от по маките .
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

Ако искате "класически" цирк, заведете децата си на този, организиран от Шрайнърс. В Отава е през август и е с благотворителна цел. Сигурно има такъв и в Монреал.
Не зная какво сте очаквали от Cirque du Soleil, но аз лично НЕ останах разочарована, напротив. И съжалих, че петгодишната ми дъщеря не беше с нас, защото щеше да и хареса. Разни хора, разни идеали. Нормално.
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Мнение от Igor »

В България всичко се мери на корем и на метър. И на пари... Намси кое не си струва парите. Намси коя певица пее на осем октави, а еди коя си симфония има 110 такта.

Сирк дъ солей не е цирк а едно акробатично шоу и като такова - произведение на изкуството. Всеки го оценява за себе си.

Който търси сложност да гледа световно по гимнастика. :D
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
IFF

Мнение от IFF »

.
Публикувай отговор