Какво очаква българският емигрант в/от Канада?!

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
zorina

Re: Една пропусната точка ...

Мнение от zorina »

ZanzibarHero написа:4.5 Ако домакините ви поискат пари, погледнете календара, най-вероятно са минали шест месеца и е време да си потърсите квартира или други готови да ви помогнат за адаптация в ******!
за мен трябва да си пълен нещастник или пък да нямаш грам достойнство ако незнаеш да си бръкнеш в джоба и да си платиш....
ако има такива дано да са малцинство.
Аватар
paparazzo

Мнение от paparazzo »

еми ти забравяш нещо-което е толкова българско и актуално мисля си аз-сиромах човек жив дявол/БГгяволета/ :D :D :D
army

Мнение от army »

Седя и си мисля/ Какво намерих в Канада/.........и по едно време се усещам, ча само си седя!!!!?????
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
7George

Мнение от 7George »

army написа:Седя и си мисля/ Какво намерих в Канада/.........и по едно време се усещам, ча само си седя!!!!?????
ИзображениеЗначи си намерил покой в Канада?Изображение
Последно промяна от 7George на Вто Дек 25, 2007 11:13 am, променено общо 1 път.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

army написа:Седя и си мисля/ Какво намерих в Канада/.........и по едно време се усещам, ча само си седя!!!!?????
Означава и че си престанал да мислиш...за каквото и да е. ;)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
army

Мнение от army »

Намерих - това , което търсих/ в Канада/!
На коледа се събрахме 12 семейства и .............................................../ заклевам се в семейството ми/
ВСИЧКИ пяхме и плакахме на Българския химн.
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
army

Мнение от army »

И тук в / Canada/ си направихме "чета" , ама пак има предател!?
Аватар
troll

Мнение от troll »

Някой абсолютни правила за начеващ имигрант.
1. Всяко нещо , което правиш е грешка.
2. Всяка грешка се заплаща и в пари.
3. Грешката струва много повече отколкото си мислиш в началото.
4. Работа едвам заплаща неизбежните разходи.
5. Работа се намира много по-трудно отколкото си мислиш.
6. Плащат много по-малко отколкото си се надявал.
7. Работи се много повече отколкото си очаквал.
8. Работата е много по-трудна отколкото си разбрал.
9. Езика дето го знаеш, тук не го говорят добре.
10. За да наемеш нещо не ти трябват пари, а кредитна карта.
11. Можеш да си купиш нещо, да го ползваш и да го върнеш за същите пари.
12. Ако хванеш метрото - изпускаш автобуса.
13. Можеш да си купиш нещо толкова ефтино, че да не става за употреба , но можеш да го върнеш.
14. Референций се дават от банката.
15. Даваш право на най-големите айдуци да ти вадят колкото искат пари от сметката.
16. Горните правила не важат винаги. :lol:
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

17. Всички тук са идиоти, защото не знаят как е в Европата.
18. Когато чуеш "табърнак" не се хили ами остани сериозен. Това е обида.
19. Който идва директор, си заминава директор.
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

army написа:ВСИЧКИ пяхме и плакахме на Българския химн.
И защо плакахте, каква е тази пукнатина в безоблачното, безпроблемно щастие (от другата тема) :) ?
Напълно щастливи и доволни са само едноклетъчните, когато са сити.
Когато имаш, винаги се сещаш за тези които нямат, когато си тук винаги мислиш за там, когато си доволен от новата държава, не може да не ти пука какво става със старата ...
На който му се реве а не може да намери за какво -
България може да се превърне в циганската държава на Европа :

http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=215935
Циганите - на Сатурн !
army

Мнение от army »

Много е простичко"anxeli"- ама има и "ТАБАРНАЦИ" ,дето никога няма да го проумеят:......................................................................
/Нямат едентичност- ТЕ са дърво без корен??????/
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Когато имаш, винаги се сещаш за тези които нямат, когато си тук винаги мислиш за там, когато си доволен от новата държава, не може да не ти пука какво става със старата ...
На който му се реве а не може да намери за какво -
България може да се превърне в циганската държава на Европа
Българските емигранти в Канада са загърбили проблемите на страната си в интерес на личното си благополучие. Заровили са си главата в Канадския пясък и викат, че всичко им е ОК. Ако не беше така, щаха да правят деца докато обърнат трагичното съотношение в полза на българите, а стандарта им падне толкова, че да не се сещат да пишат и по форуми. Както и да имат нетърпимост към всякакъв тип корупция и зачитане на законите в БГ - за всички малцинства в еднаква степен. Но това е мнотго по-трудно и няма да стане скоро.
Затова очаквайте белите да изчезнат от онези краища, а след това и от тези, както варварите са заличили Рим. Това е истината и до утре да подскачате - няма да я промените... :beer:
niki477

Какво очаква българският емигрант в/от Канада?!

Мнение от niki477 »

Не сажалявам че пристигнах в Канада , лично при мен случая беше малко по различен . Сапругата ми беше тук вече от 2.5 години и аз дойдох при нея . От 2.5 месеца съм тук и се чуствам отлично , имам си нормална работа , не стоя на социал както много наши санародници правят когато дойдат тук . Канада ми даде това което България не успя да ми даде за 30 години , а именно спокоиствие и сигурност . Аз съм на 30 години и със сигурност ще прекарам живота си в тази страна . Чалгата , простотията , зависта , лицемерието и всички такива Български " ДОБРОДЕТЕЛИ " вобще не ми липсват . Искам да кажа на Българите които са решили да имигрират в Канада : ТУК СЕ РАБОТИ МНОГО ЗДРАВО , НО ПЪК ЗНАЕШ ЗАЩО РАБОТИШ ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ . Не стойте на социал , правите лоша услуга на себе си и правите лоша реклама на Българите които са тук , започнете работа , защото стоейки социал , след врене никои няма да ви вземе на нормална работа виждайки че вие сте взимали социална помощ в продълвение на няколко години .
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

anxeli написа: България може да се превърне в циганската държава на Европа :

http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=215935
защо, албания и румъния да не би да се отказаха от титлата та ние, които винаги сме били на 3то место да станем ЦИГАНСКАТА
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Странджата

Мнение от Странджата »

Ники4 , мисля , че правиш добра оценка на живота :D , но очаквай да те метнат братче :wink: Весела Нова година :lol: :beer:
Публикувай отговор