София, Здравей

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
thebull

София, Здравей

Мнение от thebull »

Януари месец ще идваме с жена ми да живеем в София. Получих добро предложение за работа и го приех. Ще се радваме ако имаме възможност да се запознаем с компанията там :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
zenman

Мнение от zenman »

Ами те сбирките позамряха сега около тази сесия. Но хайде да се организираме и да започнем да се събираме след Нова година тези, които чакаме интервю 2008. Като гледам темата с чакащите за 2008, не сме малко.
Marten
Обратна връзка:

Мнение от Marten »

:beer: :thumbsup:
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

:D Щом имаш готина работа в София ,значи ще забравяш за Канадата ,а???
П.С Кажи за колко пари ще е ,за да ти кажа дали има смисъл да я напускаш за да идваш насам....... :P
Аватар
BaDkO

Мнение от BaDkO »

Кат' стана въпрос за София, да си кажа и аз приказката. Гледам днес в някакъв монреалски вестник се оплакват, че трети ден имало смог :roll:
Аз пък нищо не усетих. Дали защото в сравнение със смога в София, тук все едно дишам кристално чист планински въздух?
smotan

Мнение от smotan »

Като смога в Азия няма друг. И в София ще ти се види кристално чист след няколко месеца тук;)

А иначе, що не вземете да се съберете в София, я колко народ се е накачулил в темата за 2008. Аз всеки път като се опитвам да посетя сбирките все няма желаещи:(
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Kwon-Do, няма смисъл да правим сравнения. Парите са само една от причините заради които съм избрал Квебек. Всъщност аз твърдя, че ако човек отива там само заради парите и по-хубава работа по-добре изобщо да не се захваща.
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

smotan аз съм желаещ :beer:
Поне с тебе ще се видим :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
smotan

Мнение от smotan »

thebull написа:smotan аз съм желаещ :beer:
Поне с тебе ще се видим :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Помни какво обещаваш! Аз тази неделя не мога, за съжаление. Ще трябва да го отложим. Обаче отърване няма, така да знаеш!!! София, Варна, Монреал...ще ти излезе късмета;)
Kim Wild

качество на въздуха

Мнение от Kim Wild »

BaDkO написа:Кат' стана въпрос за София, да си кажа и аз приказката. Гледам днес в някакъв монреалски вестник се оплакват, че трети ден имало смог :roll:
Аз пък нищо не усетих. Дали защото в сравнение със смога в София, тук все едно дишам кристално чист планински въздух?

http://www.theweathernetwork.com/index. ... itycode=qc
Публикувай отговор