Януари месец ще идваме с жена ми да живеем в София. Получих добро предложение за работа и го приех. Ще се радваме ако имаме възможност да се запознаем с компанията там
Ами те сбирките позамряха сега около тази сесия. Но хайде да се организираме и да започнем да се събираме след Нова година тези, които чакаме интервю 2008. Като гледам темата с чакащите за 2008, не сме малко.
Щом имаш готина работа в София ,значи ще забравяш за Канадата ,а???
П.С Кажи за колко пари ще е ,за да ти кажа дали има смисъл да я напускаш за да идваш насам.......
Кат' стана въпрос за София, да си кажа и аз приказката. Гледам днес в някакъв монреалски вестник се оплакват, че трети ден имало смог
Аз пък нищо не усетих. Дали защото в сравнение със смога в София, тук все едно дишам кристално чист планински въздух?
Като смога в Азия няма друг. И в София ще ти се види кристално чист след няколко месеца тук;)
А иначе, що не вземете да се съберете в София, я колко народ се е накачулил в темата за 2008. Аз всеки път като се опитвам да посетя сбирките все няма желаещи:(
Kwon-Do, няма смисъл да правим сравнения. Парите са само една от причините заради които съм избрал Квебек. Всъщност аз твърдя, че ако човек отива там само заради парите и по-хубава работа по-добре изобщо да не се захваща.
thebull написа:smotan аз съм желаещ
Поне с тебе ще се видим
Помни какво обещаваш! Аз тази неделя не мога, за съжаление. Ще трябва да го отложим. Обаче отърване няма, така да знаеш!!! София, Варна, Монреал...ще ти излезе късмета;)
BaDkO написа:Кат' стана въпрос за София, да си кажа и аз приказката. Гледам днес в някакъв монреалски вестник се оплакват, че трети ден имало смог
Аз пък нищо не усетих. Дали защото в сравнение със смога в София, тук все едно дишам кристално чист планински въздух?