Но все си мисля че ще ги вземем още в началото, защото винаги сме разчитали на себе си за тяхното отглеждане и това оставяне при други хора ще ни притеснява.
Все още има време за вземането на това важно решение.
Недей да лъжеш хората колко лесно и вълшебно е всичко, щото не е точно така. Всеки може да си прецени за себе си кого да тръгне. Аз с бегли познания по чужд език, без да знам къде отивам и с малки деца не бих тръгнал. Пък ако ще и 10 родолюбки като тебе да ми обясняват колко лесно било, само да си имал очи да го видиш.Kim Wild написа:Едва ли ще получиш някои бенефиции от изказаното мнение. Дори трябва да те разочаровам- дълги години съм на този континет и съм запазила традиционния, български морал,което понятие, както виждам ти е много чуждо. Сигурно имаш лоши спомени от дружинни и лоши учителки. Вижда се, по стила ти, че не са се старали много в работата си. А и домашното възпитание играе роля във възприемането на света. То си е твой проблем. Злобата винаги разяжда злобаря.becks написа:Аз на Ким Уайлд не бих й се вързал на приказките. Имам големи подозрения, че е била дружинна ръководителка на времето. Толкова патос и празни приказки само някоя дружинна, най-много начална учителка може да сътвори.![]()
![]()
![]()
Но има и нещо друго, системата беше такава, която моделираше хората.
Но ... това едруга тема.
Радвам се, че има млади интелигентни, образовани, мислещи българи, на които не само им харесват моите постинги, но и могат да имат полза от съветите ми.Това ме насърчава да помагам отдалеч, колкото мога. Понякога и добрата дума помага.
Всеки сам прави своя избор, какъв да бъде и какво е за него.
А и да напомня, най-големите българи-родолюбци са били в имигрантство.
Радва ме,когато думите ми стигат до сърцата на хората и ще продължа да го правя.
Ако има някой въпроси към мен, чувствайте се свободно да ми пишете на ЛС. Ще се радвам да ви отговоря.
Follow your heart! :krila:
becks написа:Разбира се, че спомагат за адаптацията. Особено, когато не знаеш езика, дошъл си с малко пари и не можеш да работиш, защото някой трябва да ги гледа.
Като давате съвети толкова категорично, имайте предвид, че доста хора ги приемат безрезервно
dada, за 2 декември 2007 ли става въпрос? ако, да - какво направихте с децата?dada написа:С чехите София-Прага-Торонто - ще се радваме да си правим компания!Ние сме семейство с малко момиченце!
Абсолютно съм съгласна с това. Но е много рисковано и трудно. Аз също познавам такива хора.IFF написа:Аз познавам доста хора без тези неща,които са се интегрирали и то успешно.Парите в цивилизованите страни даже и за работниците са повече от достатъчни,език в езикова среда е много лесно да се учи а има и достатъчно професии,които се учат в движение.Иска се най-вече хъс,природна интелигентност и издържливост на несгодите за в началото.Как ще тръгнеш без пари, незнание на език и без добра професия и образование?
като я докараш до 1000 изпратени резюмета, обади се да те нахъсаме за още. Ама да не потънеш дълбоко под водата като 99% от аудиторията тукIFF написа:Аз познавам доста хора без тези неща,които са се интегрирали и то успешно.Парите в цивилизованите страни даже и за работниците са повече от достатъчни,език в езикова среда е много лесно да се учи а има и достатъчно професии,които се учат в движение.Иска се най-вече хъс,природна интелигентност и издържливост на несгодите за в началото.Как ще тръгнеш без пари, незнание на език и без добра професия и образование?
Всеки е свободен да мисли това, което си иска.becks написа:Нищо друго няма да коментирам. Само от това мога да си направя извода колко точни могат да бъдат преценките тиKim Wild написа: Интервюиращият е специално трениран да открие кой колко е подготвен за живот в имигрантство.