Не съм казал за лютеница , зелето се слага за половин - един час Ан да си яде квото си ще , батака е улучил този път , правим си и за нас и да доставим удоволствие като дойдат на гости приятели Подчертавам - правя зимнина защото наред с подредбата на дома , вкусът и миризмата на домашно приготвените неща ми дава ,,топлина,, , който не го разбира и 100 гуди да изяде все тая
Странджа аз те разбирам напълно, всеки ден си обръщам царската туршия и преди да ме нападнат тези които не са правили мога да кажа че я правя само от органик зеленчуци, така че ми излиза доста по-скъпа от купешката.
Но друго си е като вън се вкочени и температурата падне до +5 да отвориш бутилка Бургундско и да замезиш с органик камба от ЮАР. Да живее международната търговия
Тази вече я знам добре , благодаря ти, както си ме учил с на всяка манджа мерудия, по-добре и от тебе ги правя вече сигурно, макар и не толкова често ...
Ми тя надницата ми замина ,ами кой ще плаща моргиджа,лиза за колата,застраховката и десетките други билове.
И къде ги виждате тия тънки цени в Канада,аз от това по тънко не можах да намеря.
бате ,може ли да льжеш така нагло ,кои тракдраивар /уважаваш се/ работи за 127$ надница ,е немаа ти позволя да излагаш гилдиата .има хора каде под 250$ не стапят на педалите ,а бенефити отделно ,това за локал
Ми тя надницата ми замина ,ами кой ще плаща моргиджа,лиза за колата,застраховката и десетките други билове.
Бате, ако си вземеш една, дето да ти шерва кредитните карти, за такива излишества, като сливова и Малборо - въобще няма да ти остават.
Пък току виж си я научил да прави зимнина и да храни прасето...