Франция или Канада

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

4e to ima li takiva budali deto da idvat tuka da u4at???
todor73

Мнение от todor73 »

ami idvat sto da ne idvat daje niakoi ostavat tuka, a pqk foruma deto go e dala mariana e pqlnen s takiva deto chakat s netqrpenieda poluchat zavetnite vizi ste mogat nai setne da zajiveiat kakto sa mechtali. :D . vqpros na vkus.
Аватар
Mariana

Мнение от Mariana »

Za Papi:

Връзката за френския форум беше за това, че навсякъде по света, дори и в държави, които в сравнение с България са много по развити икономически, с по-добър стандарт на живот, с по-високи доходи, винаги ще има недоволни и такива, които ще искат да променят живота си за по-добро, дори и с цената на емиграцията.
Аз никога не съм искала да емигрирам във Франция. Но пък кой знае, може би някой ден....???

За ETDA:
Не се притеснявай, не съм го приела лично, но просто не обичам подобни шегички между мъже в публичното пространство за жените изобщо. Човек трябва да се радва на хубавото и да го цени....
А що се отнася за носталгията ми по българската реч, ами два месеца бях заобиколена само от чужденци, и ти да си, и на теб ще ти домъчнее, особено когато си далеч от семейството и близките си.
Не смятам, че това ще бъде някаква пречка да се адаптирам, просто защото в къщи мисля да си говориме на български, а пък нали го има и форума...:-)
etda
Обратна връзка:

Мнение от etda »

ЗА МАРИАНА:
Напълно съм съгласен ,приемам забележката.Ама то хубавото
трябва да се цени.
Точно днес си мислех ,че този форум е БЕЗЦЕНЕН ,независимо
от простотийките ,които се срещат.Да са живи и здрави които
са го създали!
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Marianche, ne se iadosvai izlishno...tova beshe mecheshki opit za kompliment, no nali sam si mechka...oshte poveche plushena...i az sam sorry ako sam te zasegnal...abe momicheta kakvo vi stava nedeite se obarshatite na canadki...toia zmeiove tuka ne davat da gi poglednesh i vednaga sa gotovi da ti iztragnat dushata che si bil sexist ili rasist il ineshto podobno :(
I posle se chudiat zashto nikoi ne gi broi za jeni...
Prosto izpitah za moment nostalgia po vzaimootnosheniata koito imah s kolektiva na poslednata mi rabota v BG-ia. Beshe goliam kupon i vsichki jeni bez izkluchenie biaha pone 10 niva dan mestnite smradli. Za sajalenie malkoto BG jeni s koito kontaktuvam sa ili jena mi ili jenite na priatelite mi...ama tam podobni maitapi ne varviat shtoto kakto se seshtate vav vseki maitap ima doza istina, a da si gubia priatelite zaradi edin bazik...ne sam saglasen. Iade peace ili paix koi kakto iska da go razbira :oops:
Заключено