Предложение за работа от канадски работодател

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
tuparova
Обратна връзка:

Предложение за работа от канадски работодател

Мнение от tuparova »

Какво представлява, някой дали може да хвърли малко светлина по този въпрос? Полуофициалната оферта, която Welder е представил на интервюто влиза ли в тази категория или не? Изобщо може ли нещо да се направи по този въпрос, та ако евентуално получа отказ да знам какво да правя? Благодаря предварително на всички, които ще отделят от времето си да ми отговорят!
Документи за Букурещ - 02.06.2008
Баркодове получени на 01.07.2008
Медицински получени на 30.07.2008
Медицински - Грийнберг - 06.08.2008
ОК на медицинските - 14.08.2008
Покани за виза - 16.10.2008
sirena

hi

Мнение от sirena »

tuparova, welder написа за това във другата тема /за поздравленията за интервютата/аз го питах и той обясни.
успех и сте чакаме писмото като го получи6 драсни :beer:
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

Това което аз знам за официялната покана за работа е, че мисията е почтни невъзможна. За да бъдеш наета от канадски работодател, той трябва да докаже, че няма канадски гражданин, който може да изпълнява тази работа. След това трябва да докаже, че няма постоянно пребиваващ, който може да заеме тази позиция. Сама си направи извода, какви са шансовете за това.
За другото ти писах на лично.
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
irty6

Мнение от irty6 »

Welder е прав. Процедурата продължава 6 месеца. Работодателят който иска да те наеме за да докаже че неможе да намери други кандидати за работа е длъжен да пусне обява и след няколко седмици ако никой не се отзове то тогава трябва да се чака разрешително от човешки рсурси. Просто не си заслужава чакането и разправията тъй като и това не ти гарантира че ще получиш сертификата.
Публикувай отговор