Преди няколко дни проверявахме цените на билетите до Монреал за края на месец март. Цените на чехите на сайта им преди седмица бяха 440.50 евро на човек, а някои агенции предлага билети на цени около 455-476 евро. Днес отново проверихме в агенция за продажба на билети и ни казаха, че няма билети до към края на април. Проверявахме и в сайта на чехите, и в други сайтове на агенции за продажба на билети - чешките авиолинии са изцяло продадени (No flight found!), а цените на алтернативните възможности започват от 800 евро на човек.
Някой има ли информация какво може да е предизвикало този див интерес да се лети от февруари до април нататък? Да няма някакво значимо спортно събитие или нещо друго? Недоумяваме как може да са продадени всички билети на по-евтините авиокомпании за 4-5 месеца напред.
Какво става с билетите до Монреал? :cry:
Какво става с билетите до Монреал? :cry:
I am here because you broke something!
Монреал-София
Здравейте,
току що прочетох във форума тази информация и направо се шашнах. Аз трябва да пътувам с Чехите от Монреал за София на 05.01.2008 г. С купен билет съм отиване-връщане (от София до Монреал и сега Монреал-София) Билета съм го купила от България и тази информация много ме обърка. Моля пишете каквото знаете. Това означава ли, че този полет няма да се състои и не би ли трябвало да ме уведомят за това? Ако някой знае повече моля да пише. Благодаря.
току що прочетох във форума тази информация и направо се шашнах. Аз трябва да пътувам с Чехите от Монреал за София на 05.01.2008 г. С купен билет съм отиване-връщане (от София до Монреал и сега Монреал-София) Билета съм го купила от България и тази информация много ме обърка. Моля пишете каквото знаете. Това означава ли, че този полет няма да се състои и не би ли трябвало да ме уведомят за това? Ако някой знае повече моля да пише. Благодаря.
Това, което ми казаха агентите тук, в Монреал е, че хората със закупени вече билети от чехите ще се извозват от други авиокомпании като чехите поемат разликите в билетите. А те вече не продават билети естествено и спират полетите от 27-ми декември. Много жалко, защото сега предвиждат качване на цените на билетите.
Потвърждавам информацията на Bubi. За вече закупени билети чехите поемат разликата в цената и хората ще бъдат транспортирани с полети на други авиокомпании. Не знам как стоят нещата обаче с резервирани, но все още неплатени билети - в този случай май това не важи.
I am here because you broke something!